Şarkıcı Nev sahneye sarhoş çıktı ortalık karıştı "Bir daha gelirsem namert çocuğuyum"

Şarkıcı Nev sahneye sarhoş çıktı! Konseri dinlemeye gelen izleyiciler ise tepki gösterdi! Sahneden inmesini isteyen seyircilere ise Nev, "Bir daha gelirsem namert çocuğuyum" diyerek karşılık verdi! O anlar kayda böyle geçti...

Dün akşam Antalya'da bir eğlence mekanında sahneye çıkan ünlü müzisyen Nev, performansı sırasında sarhoş olduğu iddialarıyla gündeme geldi. Sahneye çıktığı anda şarkılarını söylemekte güçlük çektiği öne sürülen Nev'e, seyirciler tepki gösterdi

"BİR DAHA GELİRSEM NAMERT ÇOCUĞUYUM"

Olay, sosyal medyada paylaşılan videolarla geniş kitlelere ulaştı. Videolardan birinde, seyircilerin "İn abi aşağı" şeklinde tepki gösterdiği, Nev'in ise "Çok özür dilerim, bir daha gelirsem namert çocuğuyum" şeklinde yanıt verdiği duyuldu.

Nev'in söz konusu olay sonrasında, "Her şeyin parasını ben ödeyeceğim" diyerek sahneyi terk ettiği görüldü. Bunun üzerine izleyiciler "Terbiyesiz" diyerek tepki gösterdi.

 

NEV KİMDİR?

Şarkıcı Nevzat Doğansoy, Türk halk müziği sanatçısıdır. 1947 yılında Ankara'da doğan Doğansoy, müziğe olan tutkusuyla genç yaşta sahne almaya başlamıştır. Türk halk müziğine olan sevgisi ve yeteneğiyle kısa sürede tanınmış ve sevilen bir sanatçı haline gelmiştir.

Nevzat Doğansoy'un sesi, derin ve duygusal bir tınıya sahiptir. Halk müziği repertuarında pek çok eseri seslendirmiş ve dinleyicileriyle buluşturmuştur. Sahne performanslarıyla da dikkat çeken sanatçı, samimi ve içten bir iletişim kurarak dinleyicilerinin kalplerine dokunmayı başarmıştır.

Nevzat Doğansoy, Türk halk müziğinin sevilen isimlerinden biri olmasının yanı sıra, genç sanatçılara da ilham kaynağı olmuştur. Müziğe olan tutkusu ve özverili çalışmalarıyla her zaman örnek alınan bir sanatçı olmuştur.

Şarkıcı Nevzat Doğansoy, Türk halk müziğinin önemli isimlerinden biri olarak müziğe ve sanata katkılarıyla unutulmaz bir iz bırakmıştır. Onun eserleri ve sesi, Türk halk müziği severler tarafından hala büyük bir ilgiyle dinlenmektedir.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten ilk paylaşım geldi
Enis Arıkan'dan kıskançlık itirafı: 'Şoke oldum' diyerek anlattı
Arka Sokaklar'a geri dönmüştü: Şevket Çoruh'un Serenay Sarıkaya göndermesi olay oldu
Olgun Şimşek talihsiz kazayı ucuz atlattı
Onur Seyit Yaran'ın Ablasından Şok İddia: Psikolojik Taciz!