Şarkıcı Yusuf Güney: Andromeda Galaksisi’nde 100 yaşında sevgilim var! Yer yerinden oynadı!

Son zamanlarda astral seyahatlere çıktığını söyleyen müzisyen Yusuf Güney Andromeda Galaksisi’nde bir tane sevgilisi olduğundan bahsetti! Yusuf Güney'in sevgilisi 100 yaşında mı? İşte o akıl almaz detaylar!

Bir süre önce astral yolculuğa çıktığını, hatta uzayda Kenan Işık'la tanıştığını iddia eden müzisyen Yusuf Güney, iddialarına bir yenisini daha ekledi. Güney, başka bir galakside kız arkadaşı olduğunu ve onun 100 yaşında olduğunu söyledi.

ADROMEDA GALAXY'DE AŞKIM VAR!


Yusuf Güney, Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu ve yine gündem olan sözleri söyledi. Aşkın ne olduğu sorulduğunda 39 yaşındaki müzisyen şu cevabı verdi: "Dünyada kız arkadaşım yok ama Kepler'in 32-36 DDGC Andromeda galaksisinde bir kadınla birlikteyim. 900 yıla kadar yaşayabilir ve şu anda 100 yaşında çok güzel bir kadın, dünyaya göre 18-19 yaşlarında" dedi. Kendisi de bakabileceğini söyledi. Güney "Biri evli, ikisi evli turist olarak her yeri dolaşıyor. Ve işte buradayım, hepsini kontrol edebiliyorum ve istediğimi, istediğim zaman dünyaya getirip, onların yerini alabiliyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kamu İhale Kurulu'na yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımladı
Darülaceze iktidarın arka bahçesi oldu
Yıllardır bitmeyen proje ‘müjde’ oldu
İki organize suç örgütü çökertildi: 33 kişi gözaltında
Turistler Antalya'yı bıraktı Konya'ya koşuyor!