Şarkıcı Zeynep Bastık, Nefes Alma Sorunuyla Mücadele Ediyor

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, nefes almakta zorlanmasıyla gündeme geldi. Kulak-burun-boğaz kontrolünde ciddi bir deviasyon teşhisi konuldu. Ameliyat olacak olan Bastık, yaşadığı süreci takipçileriyle paylaşıyor.

Popüler şarkıcı Zeynep Bastık, sağlık sorunuyla mücadele ediyor. Son doktor kontrolünde nefes almakta güçlük çektiği ortaya çıktı. Kulak-burun-boğaz uzmanından ciddi bir deviasyon teşhisi alan Bastık, ameliyat olacağını duyurdu. Takipçileriyle yaşadığı süreci paylaşan sanatçı, sağlık mücadelesine kararlılıkla devam ediyor.

Son dönemde şarkılarıyla dikkat çeken Zeynep Bastık, bu kez sağlık sorunuyla gündeme geldi. Nefes almakta güçlük çektiğini belirten Bastık, ameliyat olacağını duyurdu.

"DURMAYAN BİR MÜCADELE"

Dün doktor kontrolüne giden Zeynep Bastık, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda operasyon geçirmesi gerektiğini açıkladı. "Kulak - burun - boğaz doktoruyla randevum vardı. Meğer ciddi bir deviasyonum varmış ve ameliyat olmam gerekiyormuş. Burnumun şekline de bir şey olmayacakmış, çok kısa sürecekmiş. Uyuyamadığım ve nefes alamadığım için taktığım bantların sebebi belli oldu böylelikle. Nefes alamamak berbat bir şey dostlar. Gidin görün kamu spotu saati" şeklinde konuşan Bastık, süreci takipçileriyle paylaşarak durmayan bir mücadele sergiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Cannes'da Türk Güzeli! Pınar Deniz İddialı Elbisesiyle Göz Kamaştırdı
Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'ndan hayranlarını endişelendiren haber
Fatih Ürek'in 5 katlı malikanesi: Evi boyatmak için istenen para ağızları açık bıraktı
Dizi oyuncuları birbirine girdi: 'Cannes'da çıplaklık' tartışması
Ece Erken, arkadaşı ve eski eşinin fotoğrafını görünce sert konuştu: Alıştım şerefsizlere