Şarkılar Bizi Söyler programı rakip bile olamadı

Kanal D ekranlarında henüz yeni yayınlanmaya başlayan Şarkılar Bizi Söyler programının sunucu koltuğunda Sibel Can, Hakan Altun ve usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici yer alıyor.

Son derece renkli anların yaşandığı Şarkılar Bizi Söyler programında ilk olarak Müslüm Gürses anıldı ve şarkıları seslendirildi. Programın sunucuları ise Müslüm Baba’yla olan anılarını bir bir anlattı. O esnada Sibel Can gözyaşlarına engel olamadı. Hemen hemen dört saate yakın süren programda Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin uyumu dikkatlerden kaçmadı.

Yayınlanan ilk bölümüyle sosyal medyadan güzel bir etkileşim alan Şarkılar Bizi Söyler programının sunucuları sağlık çalışanlarını unutmadı ve onlar için Müslüm Gürses’in yorumuyla hafızalara kazınan ‘Nilüfer’ ve ‘Affet’ şarkılarını seslendirdi. Programın bitiminin ardından tüm dikkatler gelecek olan reytinglere çevrildi.

Şarkılar bizi söyler programının reytingleri nasıl geldi?

Uzun süredir konuşulan Şarkılar Bizi Söyler programının ilk bölümünün dün akşam yayınlanmasının ardından seyirci programın reyting sonuçlarının ne olduğunu merak etti. Program totalde 16. sıraya yerleşirken, AB grubunda 12. ve ABC1’de ise 11. sıraya geldi. Programın ilk bölümünde elde ettiği reytingi çok iyi bulmayan seyirci izlenme oranlarının yükselmediği takdirde final yapabileceğini iddia etti.

Sosyal medyadan etkileşim alan fakat reytingleri çok da iyi olmayan programın İbo Show’a rakip geldiğini söyleyen kullanıcılar, reytingleri dikkatle inceledi. Sosyal medya kullanıcıları reyting oranlarının ardından, “Biliyorduk, İbo Show’u teğet bile geçemedi.”, “Eğer reytingler yükselmezse final yapar!” sözlerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı