Şarm El Şeyh’te Hadise rüzgarı hakimdi

Ünlü sanatçı Hadise, Kurban Bayramı’nda Mısır'ın gözde tatil merkezi Şarm El Şeyh'te bulunan Rixos Radamis otelinde bayramın 2. günü sevenleriyle buluştu. Dünyanın dört bir yanından konser için gelen hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Geceye damga vuran Hadise yine salladı!

Rixos Egypt Hotels'in Şarm El Şeyh'te yeni kurulan tesisi Rixos Radam, Sharm El Sheikh'te kutlamaların 2. gününde sahneye çıkan sevilen sanatçı Hadise, enerjisi ve performansıyla izleyenleri etkiledi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Hadis, Rusya, Kazakistan, Özbekistan, Azerbaycan, Belçika gibi dünyanın farklı yerlerinden yaklaşık 4.000 davetliye Türkçe dışında en sevilen şarkılarıyla unutulmaz bir bayram konseri verdi. Hadise'nin performansı hayranlarından binlerce beğeni ve yorum aldı.

'Konserlerimiz önümüzdeki aylarda da devam edecek'
Rixos Egypt Hotels CEO'su Erkan Yıldırım, şunları söyledi: "Ülkemizin sevilen yıldızı Hadise'yi misafirlerimizle tanıştırmanın mutluluğunu yaşadık. Sahne performansıyla misafirlerimize unutulmaz bir tatil yaşattı. Rixos Egypt otelleri olarak bölgede her zaman yeni sınırları aştık ve aşmaya devam edeceğiz. Düzenli konser etkinliklerimizde dünyanın her yerinden konukları ağırlıyoruz. Önümüzdeki aylarda konser takvimimizde büyük sürprizler olacak" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.