Savaşçı dizisi 4 bölüm çekti ama yayın tarihi yok

FOX TV ekranlarına yayınlandığı ilk günden beri damgasını vuran Savaşçı dizisinin başrol oyuncularından çok ilginç açıklamalar geldi.

Dizinin başrol oyuncularından olan Murat Serezli ve Sarp Levenderoğlu Savaşçı dizisinde gösterdikleri başarıdan dolayı “Yılın en iyi erkek dizi oyuncusu” seçildi. Aynı dizide olmalarına rağmen her iki isminde prestijli bir ödüle sahip olması ise hayranlarının yüzlerini gülümsetti. Tamer Karadağlı, iki oyuncu arkadaşının yanında dizi hakkında sorulan sorulara cevap verdi.

Ocak ayından beri kesintisiz olarak çalışan Savaşçı dizisinin oyuncuları ve set çalışanları, akıllarda bir sorunun oluşmasına neden oluyor. “Dizi neden yayınlanmıyor?” Bu sorunun cevabıysa FOX TV kanalının hiç boş günün olmaması olarak karşımıza çıkıyor. Bir dizinin final yapmasıyla birlikte dizinin yayına gireceği düşünülüyor fakat FOX TV’den herhangi bir final kararı çıkmıyor.

Tamer Karadağlı, “Dizi ne zaman yayınlanacak?” sorusuna ise “Bizler çalışmalarımızı sürdürüyoruz, hatta neredeyse her gün çalışıyoruz ve çekimdeyiz. Dizimizin ilk 4 bölümü çekildi. 5. Bölümünün de yarısı çekildi” sözlerini dile getirdi. Sabırsızlanmaya bile vakitleri olmadığını belirten usta oyuncu, çok özenli ve dikkat çekici sahnelerin çekildiğini de dile getirdi.

Yapımcının FOX TV ile görüşmeler yaptığını dile getiren usta oyuncu Karadağlı, bu konu hakkında kendisinin bir söz söylemesinin doğru olmadığını da belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
MG'den elektrikli hiper otomobil modeli: 0'dan 100'e 1,9 saniye
Honda'dan Kanada'ya 11 milyar dolarlık yatırım teklifi: Elektrikli araç ve batarya tesisi kuracak
Toyota, 2023 yılında 10,1 milyonluk üretim hedefini yakalayamadığını açıkladı