Savaşçı Dizisi Ekranlara Dönmüyor! Sürekli Başlayacak Denildi Fakat Ortada Bir Şey Yok… “Çok Bekledik, Dön Art

Fox TV ekranlarında daha önceden yayınlanan Savaşçı dizisinin yayınlanacağı söyleniyordu. Ancak bu konuyla ilgili olarak her ne kadar yayınlanacak haberi gelse de bir türlü yayınlanacağı zamanla ilgili olarak bilgi verilmiyordu.

Savaşçı dizisinin takipçileri artık bu konu hakkında büyük bir tepki göstermeye başladılar. Fox TV ekranlarında Pazar günleri yayınlanan Savaşçı dizisinin neden yayınlanmadığı da dizi takipçileri tarafından büyük bir merak konusu olmuştu.

Tüm bunlar bir yana Savaşçı dizisinin yeniden yayınlanacağı haberleri yapılmaya devam ediyor. Fox TV ekranlarında yayınlanan ancak bir süredir nedeninin bilinmediği bir şekilde yayınlanmayan Savaşçı dizisiyle ilgili olarak bir açıklama geldi.

Dizinin yayınlanmasıyla ilgili olarak dizi oyuncularından bir açıklama geldi. Dizi içerisinde Kaan Bozok karakterine can veren Berk Oktay, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. İşte Berk Oktay tarafından yapılan o açıklama ve merak edilen diğer detaylar…
 

Fox TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay sosyal medya hesabı üzerinden dizinin yayınlanmasıyla ilgili olarak açıklamada bulundu. Yapmış olduğu açıklamada 99 bölüm boyunca diziyi zirveye taşıyan izleyicilere olan teşekkürlerini belirtti.


Aynı zamanda dizinin yayınlanmasıyla ilgili olarak boylarını aşan sebeplerden ötürü tüm dizi ekibinin bir belirsizlik içerisinde olduğunu ifade etti. Sözlerini dizide yer alarak izleyiciler için buluşmak adına sabırsızlandıklarını belirterek tamamladı.

Özellikle de dizinin takipçileri tarafından en çok merak edilen konulardan birisi de Savaşçı dizisinin neden yayınlanmadığı oldu. Bu konuyla ilgili olarak dizinin başrol oyuncusundan gelen açıklama ile dizi severler, dizinin yayınlanacağını anlamış oldu. Ancak ne zaman yayınlanacağını henüz kimse bilmiyor. Yine de dizi severler dizinin neden yayınlanmadığını bilmeseler de yeniden ekranlara dönecek olmasının sevincini yaşıyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı