Savaşçı dizisi, Sen Çal Kapımı dizisini bitirdi mi?

FOX TV'de yayın hayatına başlayacak olan Savaşcı dizisi, hangi gün yayına gireceği merak konusu oldu. İzleyiciler Sen Çal Kapımı dizisinin bittiğini merak ederken, onun yerine Savaşcı dizisi mi getirildi?

4 sezon boyunca ekranlarda yankı uyandıran ve izleyici kitlesine heyecan dolu anlar yaşatan Savaşçı dizisinin akıbeti merak ediliyordu. Sonunda dizinin çekimlerine Ocak ayında Eskişehir’de başlandı. Verilen bu bilginin ardından milyonlarca kişi Savaşçı’nın hangi gün yayınlanacağını merak ederek konu hakkında bilgi almak istedi. Normalde Pazar günleri yayınlanan dizinin yerine Kefaret getirilmişti ve dizinin son zamanlarda güzel reytingler vermesi dengeleri değiştirdi.

Savaşçı dizisinin yeniden Pazar gününe alınması FOX TV’nin bir başarıyı göz ardı etmesi demek oluyor. Bu yüzden kanalın yayınlanan ve reytingleri düşük olan bir diziyi final yapma ihtimalinin yüksek olduğu söylendi. Bu durumda kanal tarafından mercek altına alınan yapım Sen Çal Kapımı dizisi oldu. Son zamanlarda düşen reytingleri ve değişen senaryosuyla beraber izleyici üzerinde bıkkınlık etkisi bırakan Sen Çal Kapımı dizisinin final yapma ihtimali güçlendi.

Yeniden ekranlara gelecek olmasıyla beraber tüm dikkatleri üzerine çeken Savaşçı dizisi, son zamanlarda en çok tıklanan haberler arasında yer aldı. Yakın zamanda yayınlanacağı beklenen dizinin hangi güne alınacağı ise merak konusu oldu. Bu noktada FOX TV araya girerek Savaşçı için bir dizinin fişini çekebileceği söylendi.

Savaşçı dizisi hangi gün yayınlanacak?

Önceden Pazar akşamları seyirci karşısına çıkan Savaşçı dizisi, akıbetinin belli olmamasıyla beraber gününü Kefaret’e kaptırdı. Bu durumun ardından yeniden çekimlerine başlanılan Savaşçı dizisinin hangi gün yayımlanacağı merak konusu oldu. FOX TV’nin iki yeni dizisi olduğu için cumartesi günleri yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin final yapabileceği söylentiler atasında yer aldı. Dizinin final yaptığı takdirde Savaşçı’nın cumartesi günleri yayınlanacağı iddia edildi.

 

Savaşçı izle

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı
Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!