Savcılıktan Koç Holding'e Şok Etkisi!

Motosikletli suikastlarla gündeme gelen Barış Boyun çetesine yönelik hazırlanan savcılık iddianamesinde dikkat çeken bir bilgi ortaya çıktı. Çetenin, Ferrari ve Maserati'nin Türkiye distribütörü olan Fer-Mas Motor'u uzun namlulu silahlarla hedef aldığı belirtildi.

Koç Holding, son günlerde Arven İlaç'ın sahibi Zafer Toksöz tarafından açılan 40 milyon dolarlık tazminat davasıyla gündeme geldi. Ancak, bu dava tek başına değil; Koç Holding’in adı, Türkiye’de geniş yankı uyandıran başka bir davada da geçiyor. Şirketin adının yer aldığı bu iki dava, kamuoyunda önemli bir etki yaratmış durumda.

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA KURŞUN YAĞMURUNA TUTTULAR

Barış Boyun ve çetesinin Türkiye ve Avrupa'da gerçekleştirdiği suikastler kısa sürede geniş yankı uyandırmıştı. Hazırlanan iddianamede, çetenin hedef aldığı şirketler arasında Koç Holding'in de yer aldığı ortaya çıktı. Halk TV'nin haberine göre, çete üyeleri uzun namlulu silahlarla Ferrari ve Maserati'nin Türkiye distribütörü olan Fer-Mas Motor'u yoğun bir şekilde hedef almış. Fer-Mas Motor, bu saldırıya ilişkin ilk açıklamasını yaparak durumu kamuoyuna duyurdu. Çetenin bu eylemleri, hem Koç Holding hem de ilgili sektörler için endişe verici bir durum oluşturmuş durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.