Savunma yürüyüşünde Baro başkanlarını tehdit etmişlerdi: Şirketin kaçak çalıştığı ortaya çıktı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Ankara Şubesi, baro başkanlarını tehdit eden inşaat şirketiyle ilgili yaptığı açıklamada, tadilat ruhsatı

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Ankara Şubesi, baro başkanlarını tehdit eden inşaat şirketiyle ilgili yaptığı açıklamada, tadilat ruhsatı olmadığını açıkladı.

Ankara'ya girişleri 2 gün boyunca engellenen baro başkanlarını tehdit eden inşaat şirketinin tadilat ruhsatı olmadığı ortaya çıktı.

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Ankara Şubesi, baro başkanlarını tehdit eden inşaat şirketiyle ilgili yaptığı açıklamada, tadilat ruhsatı olmadığını açıkladı.

Baro başkanlarının yürüyüşlerinin engellendiği alanın bazı basın yayın organlarında şantiye sahası olarak gösterildiği, söz konusu alanda bulunan ve kendisini şantiye şefi olarak tanıtan bir kişinin de şantiye güvenliği için baro başkanlarının alanı terk etmesini isteyerek toplumda gerilim yaratacak provokatif bir müdahalede bulunduğu belirtilen açıklamada şöyle denildi:

"Ankara İli Çankaya İlçesi Konutkent Mahallesi’nde bulunan 44049 ada 3 Parselde bulunan yapıya dair yapmış olduğumuz incelemede Oda kayıtlarımıza göre söz konusu yapının 28.05.2019 tarihinde Yapı Kullanma İzin Belgesi aldığı, ayrıca bu tarihten önce şantiye şefinin görüntülerde bulunan kişi değil farklı bir üyemiz olduğu anlaşılmaktadır. İskan Belgesi alınmış bir yapıda, ruhsata tabi olması gereken çalışmanın hangi usul ve esaslara göre yapıldığı tarafımızca anlaşılamamakta olup, Baro Başkanlarına yapılan engellemenin inşaat üretim alanında güvenliği sağlamakla alakalı olmadığı anlaşılmaktadır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Meteoroloji'den sağanak ve çamur uyarısı
Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları