'Saygı1' konseri bu kez Sertab Erener için düzenleniyor!

Sertab Erener’e özel olarak gerçekleştirilecek "Saygı1" konserinin ikincisi, 20 Kasım'da Volkswagen Arena'da sahne alacak. Sanatçıya destek verecek ünlü isimler ve detaylar için haberimize tıklayınız...

Sinerji Medya ve BaBaLa TV iş birliğiyle gerçekleştirilen "Saygı1" konserlerinin ikincisi, Oğuzhan Uğur'un sunumuyla 20 Kasım'da düzenlenecek. Bu özel etkinlikte, Türkiye'yi 2003 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Everyway That I Can" şarkısıyla birinciliğe taşıyan Sertab Erener sahne alacak.

Konser, Volkswagen Arena'da gerçekleştirilecek ve ünlü sanatçılar da etkinlikte yer alacak. Canlı bağlantılarla zenginleştirilecek programda, Adamlar, Aleyna Tilki, Can Ozan, Ceylan Ertem, Emir Can İğrek, Fatma Turgut, Gökhan Türkmen, Melek Mosso, Mirkelam, Nil Karaibrahimgil, Hande Yener, Sena Şener, Şanışer, Kalben, Karsu, Kenan Doğulu, Levent Yüksel, Nova Norda, Paptircem ve Selin Geçit gibi isimler, müzikseverlerle buluşacak.

Saygı1 konserlerinin ilki, rap müziğin önde gelen isimlerinden Ceza için düzenlenmişti ve büyük bir ilgi toplamıştı. Bu yeni etkinliğin de aynı şekilde yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.