Scorpions'dan Türkiye'de ikinci konser müjdesi! İşte Satış Tarihi

Ünlü heavy metal grubu Scorpions Türkiye'de unutulmaz konserlere imza atmıştı! H eavy metal müzik tarihinin gelmiş geçmiş en büyük topluluklarından biri olarak değerlendirilen Scorpions, 8 sene aradan sonra İstanbul'da tekrar rock ateşini yakıyor. 2024'deki konser sayısını ikiye çıkardı.

Dünyaca ünlü Alman heavy metal grubu Scorpions, "Love at First Stingand". Albümünün 40. yılını kutlamak amacıyla düzenlediği turne kapsamında 23 Mayıs'ta Türkiye'de konser vereceğini duyurdu. Biletlerin hemen tükenmesi üzerine grup, konser sayısını ikiye çıkardı.

BİLETLER SAATLER İÇİNDE TÜKENDİ

Türkiye'de en son 2016 yılında sahne alan heavy metal grubu Scorpions, 23 Mayıs 2024'te Epifon'un düzenlediği Küçükçiftlik Park'ta sahne alacak. Biletleri birkaç saat sonra tükenen ikinci konser ise 25 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleşecek. İkinci konserin biletleri 15 Ocak Pazartesi saat 12:00'den itibaren satışa çıkıyor.

Türkiye'de birçok kez sahne alan, en popüler şarkıları "Still Loving You", "Wind of Change", "Rock You Like a Hurricane" ve "Send Me an Angeland" olan grup. ve "Her zaman bir yerlerde" Şarkılarıyla tanınıyor..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi