Sean 'Diddy' Combs Seks Ticareti Suçlamasıyla Tutuklandı: İntihar Gözetimine Alındı!

Seks ticareti ve şantaj suçlamasıyla tutuklanan ünlü rapçi Sean 'Diddy' Combs, kefalet talebi reddedilince cezaevinde intihar gözetimine alındı. Diddy’nin avukatları suçlamaları reddederken, dava dünya basınında yankı uyandırdı.

Seks ticareti ve şantaj suçlamasıyla tutuklanan Sean 'Diddy' Combs, kefalet talebi reddedilince intihar nezareti altına alındı.

Seks ticareti ve şantaj suçlamalarıyla tutuklanan ünlü rap şarkıcısı Sean 'Diddy' Combs, kefaletle serbest bırakılma talebinin reddedilmesinin peşinden intihar gözetimine alındı.

Yetkililer, Combs'un şokta olması ve zihinsel durumunun belirsiz olması sebebiyle bu önleyici tedbirin alındığını açıkladı. ABD Adalet Bakanlığı Ulusal Ceza İnfaz Kurumu, 'intihar gözetimi'ni intihara meyilli mahkumlar için uygulanan bir önlem olarak tanımlıyor.

İNTIHARLARLA ÜNLÜ HAPISHANEDE KALIYOR

Sean Combs, şu anda New York'taki Metropolitan Gözaltı Merkezi'nde tutuluyor. 1994'te açılan ve 1200’den fazla tutuklunun kaldığı bu merkez, şiddet, pis koşullar, gıda kirliliği ve intihar vakalarıyla biliniyor.

SUÇLAMALARI REDDETTI 

54 yaşındaki Sean Combs, Manhattan'da çıkarıldığı federal mahkemede hakkındaki tüm suçlamaları reddetti. 14 sayfalık iddianamede Combs ve ortaklarının, kadın kurbanları romantik bir ilişki bahanesiyle kandırarak zorla cinsel ilişkiye ve uyuşturucu kullanımına zorladıkları belirtiliyor. Ayrıca, Combs ve ekibi "seks ticareti, zorla çalıştırma, adam kaçırma, kundakçılık, rüşvet ve adaleti engelleme" gibi suçlarla itham ediliyor.

ÖNCEKI SÜREÇ NASILDI?

Sean Combs’un avukatı Marc Agnifilo, müvekkilinin kusurlu bir insan olduğunu kabul ederken, suçlu olmadığını savundu. 2023 senesinde, eski kız arkadaşı müzisyen Cassie Ventura, Combs’a cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla dava açmıştı. Mayıs ayında Ventura'ya yönelik fiziksel şiddet içeren bir video yayınlanmış, peşinden Combs görüntüler sebebiyle özür dilemişti.

 

 

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.