Seçim Heyecanı: İstanbul’da Ekrem İmamoğlu mu,Murat Kurum mu?

İstanbul'daki yerel seçimler öncesi Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'ın açıklamaları dikkat çekiyor. Erbakan, bazı anketçilerin desteklerini çekmeleri halinde İstanbul'da İmamoğlu'nun önde olduğunu belirtti. Ankara'da ise Mansur Yavaş'ın seçimi rahat kazanacağı öngörüsünde bulundu.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte İstanbul'da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile AK Partili Murat Kurum arasındaki rekabet kızışırken, Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'ın yaptığı açıklamalar dikkatleri üzerine çekiyor.

İstanbul'daki yerel seçimlere kısa bir süre kala, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile AK Partili Murat Kurum, en favori iki aday olarak öne çıkıyor. Bazı anketlerde adayların arasındaki oy farkının çok az olduğu görülüyor. Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, bir röportajında, bazı anketçilerin kendilerine AK Parti'ye destek verilmediği takdirde İmamoğlu'nun kazanacağını söylediğini paylaştı. Erbakan, anketçilerin kendilerine yarıştan çekilmeleri yönünde telkinde bulunduğunu da ifade etti. İstanbul ve Ankara seçimleri için tahminlerini paylaşan Erbakan, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun daha şanslı olduğunu ve özellikle Fatih, Üsküdar, Eyüp gibi ilçelerde sürpriz yapabileceğini belirtti. Ankara'da ise mevcut başkan Mansur Yavaş'ın seçimi rahat kazanacağını tahmin ettiğini ifade eden Erbakan, diğer aday Turgut Altınok'un fazla bir varlık gösteremediğini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ayşe Ateş eşi Sinan Ateş'in neden suikaste uğradığını ilk kez açıkladı
Vatandaşa kötü haber: Zam dalgası geliyor! Elektrik, doğal gaz, köprü ve otoyollara zam kapıda!
Sydney Sweeney, Christy Martin'in Ayak İzlerini Takip Edecek: Yeni Film Projesi!
Ankara Kalesi'nin Restorasyon Çalışmaları Havadan Görüntülendi
"Aşırılıktan kaçının; atamalarda şeffaf olun"