Seçimi Kaybeden Mehmet Büyükekşi yeni adresinde

Türkiye Futbol Federasyonu, Başkanlık seçimlerinde İbrahim Hacıosmanoğlu'na kaybederek TFF başkanlığından ayrılan Mehmet Büyükekşi'den haber var! Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine getirileceği duyuldu.

Adı birçok skandala konu olan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 2022-2024 yılları arasındaki iki yıllık görev süresi boyunca F.Bahçe, Beşiktaş gibi kulüplerin elit polis kadrosuna katılan Mehmet Büyükekşi, başkanlık koltuğunu kaybetti. rakibi İbrahim Hacıosmanoğlu. 18 Temmuz'daki TFF seçimlerinde az da olsa bir galibiyet farkı elde edildi. Bunda başarısız oldu.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ'NİN YENİ DEVLET MECLİSİ


Görev yaptığı dönemde AKP'ye yakınlığıyla bilinen ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde siyasi güçler tarafından açıkça desteklenen Büyükekşi, sürpriz yenilgisinin ardından sessiz kaldı. Yeniçağ gazetesi, TFF eski başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bakan yardımcılığına getirileceğini bildirdi.
Haberde yer alan bilgiye göre; Halen Bakan Yardımcısı olarak görev yapan Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz'ün istifa etmesi ve boşalan göreve Mehmet Büyükekşi'nin getirilmesi beklense de, bu planın gerçekleşmesi halinde Spor Toto Derneği başkanlığını da Büyükekşi üstlenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.