Seda Aktuğlu, Sahra Işık'ın Eşinin Ogeday'ı Kıskanarak Küfür Ettiği Mesajlarını İfşa Etti!

Konuşmalarda İdris Aybirdi'nin eşi Sahra'yı Ogeday'dan kıskandığı görüldü. Yaşananların peşinden Sahra, yediği dost kazığından dolayı yarışmadan ayrılmak zorunda kaldığını söylerken Seda da Sahra'nın eşiyle olan konuşmaları yayınladı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın son bölümünde, iddialı yarışmacılardan Sahra Işık beklenmedik bir şekilde yarışmadan ayrıldı. Sahra'nın ani ayrılığı, Seda Aktuğlu'nun eski bir yarışmacı olan eşi İdris Aybirdi ile yaşadığı bir olayla ilişkilendirildi. İddialara göre, Seda'nın İdris'e bazı şeyler anlatması sonrasında yaşanan bir kriz, Sahra'nın yarışmadan ayrılmasına yol açtı. Sahra, bu durumu yediği bir dost kazığı olarak nitelendirirken, Seda da Sahra'nın eşiyle olan konuşmaları sosyal medyada yayınladı.

Sahra'nın sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında, eski dostu Seda Aktuğlu'na sert sözlerle yüklendiği görüldü. Sahra, Seda'ya hitaben "Sen İdris'i aradın, benim ailemi neden arıyorsun? İdris'in ailesini nasıl arayabilirsin, utanmazlık bu kadarı" şeklinde konuştu. Bu gelişmeler, Survivor All Star yarışmasında beklenmedik bir gerginliğe yol açtı ve izleyiciler arasında büyük bir merak ve tartışma başladı.

Son gelişmelerle birlikte Seda Aktuğlu, Sahra'nın eşi İdris Aydirdi ile arasında geçen mesajları ifşa etti. Bu mesajlarda Aydirdi'nin Ogeday'dan kıskançlık duyduğu ve küfürlü ifadelerle "Ogeday ile aranızda bir şey mi var? Bu nasıl bir şey, biz evliyiz, milletin kucağına atlıyor" şeklinde konuştuğu görüldü. Seda ise Aydirdi'ye "Oyun sevincinden sarılıyor, beni de yordun. Başımı yakacaksın. Bir kendine gel" şeklinde yanıt verdi.

Seda, yaşananları kabullenerek mesajları yayından kaldırdı ve "Taraf aileler beni aradı, prodüksiyon benimle görüştü, anlaştık. Kimse benim namusuma laf söyleyip beni ve ailemi üzemez. Eğer gene üzerime gelinirse belgelerin şah damarı devreye girer. Yapmayın artık" ifadelerini kullandı.

Bu gelişmeler, Survivor All Star yarışmasının dışında da büyük yankı uyandırdı ve izleyiciler arasında yoğun bir tartışma başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Müzik Dünyasını Yasa Boğdu: Genç Müzisyen Hayatını Kaybetti!
Genç kızların gözdesi Barış Arduç’un yeni projesi belli oldu: Yepyeni bir filmle geliyor!
Gelinim Mutfakta altın heyecanı sürüyor: İşte 13 Mayıs puan durumu
Sütten ağzı yanan ayranı üfleyerek içer atasözünün anlamı
Kakulenin Sağlık Sırları: Osmanlı Mutfağının Gizemli Lezzeti Şimdi Şifa Kaynağı!