Seda Bakan Küçük Kızının Yaramazlığına Sitem Etti ve Anlattı!

Etiler'de görüntülenen Seda Bakan magazincilerle ayak üstü sohbet etti ve özel açıklamalar da bulundu. Güzel oyuncu, küçük kızı Ela'dan dert yandı. Yaramazlıklarını anlata anlata bitiremedi. Seda Bakan..

Ünlü oyuncu ve müzisyen Ali Erel'ın eşi Seda Bakan; Etiler'den ayrılırken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan, 10 yıldır mutlu bir evliliği olan eşi Ali Erel ve çocukları hakkında açık bir şekilde konuştu.

Özellikle küçük kızı Ela,'dan bahseden bakan, gülerek şunları söyledi: "Küçük kızımız Ela çok kötü arkadaş, bunu söyleyemem." Yazık... Duvara tırmanmak yok öyle bir şey arkadaşlar. "Hem eşim hem de ben çocukken çok yaramazdık, bu yüzden bizimle dalga geçerlerdi." 

 

Ünlü oyuncu, çocukluğundaki yaramazlıklarını hatırlatarak kızı Ela'nın da aynı enerjiye sahip olduğunu fark etti. Ayrıca bakan, Elan'ın yaramazlıklarını gülerek anlattı ve ebeveynlerin çocuklarına duydukları sevgi ve anlayışı vurguladı.

Seda Bakan'ın samimi açıklamaları sosyal medyada ve basında geniş yankı buldu. Ünlü oyuncunun aile hayatına ilişkin bu açıklamaları takipçilerini meraklandırdı. Bakan'ın çocuklarıyla ilgili paylaşımları hayranlarından sevgi dolu yorumlarla karşılandı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Yasmin Erbil Sevgilisi Yiğit Poyraz'ın Kucağında Çıktı!
Haluk Levent'ten İsrail'e Sert Tepki: 'Çocukların Ölümünü Nasıl Savunabilirsiniz?'
Afra Saraçoğlu'nun Zor Anları! Skandal Dokunuş!
Alkoçlar Otelcilik kredi vurgunu mu yaptı: Kredi kaçırma iddiası gerçek mi?
Ünlü yönetmenin köpeği senaristin parmağını kopardı ve yedi!