Seda Sayan'dan Bomba Açıklamalar!

Seda Sayan, 2022'de Çağlar Ökten'le evlendi. Özel hayatı ve estetikleri ile çok konuşulan Sayan; bomba açıklamalar yaptı! Seda Sayan'ın özel yaşamı, estetik operasyonlar ve kariyeriyle ilgili samimi itirafları gündem yaratan cinstendi!.

Kendisinden 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten ile mutlu bir evliliği olan Seda Sayan, Kral Müzik YouTube kanalında Serhat Tekin'e konuk oldu.

 ``Ben ne dersem o olur. Beni estetiğime göre yargılayanlar, benden daha çok yaptırıyor. Bunu söyleyenler arasında benden daha fazla estetik ameliyat geçirenler de var.''

Ameliyat yaptıklarını nereden biliyoruz?
"Eleştiriyorlar, Ameliyatını bedava yaptı, biz de paylaşalım" diyorlar.
 Günümüzde insanların bunu  ücretsiz olarak yapmasına gerek yok, bu şekilde reklam yapmaya  da gerek yok. Bu tür uygulamaların da yayınlanmasını isterim.
 Bak, sorun değil, sadece yap şunu, ben ne söylersem söyleyeyim, bu olacak. Eleştirinin arkasında büyük bir övgü var. Mesela sosyal medyadaki fotoğrafları yok ediyorlar ve insanlardan kötü eleştiriler duymak istiyorlar. Ne kadar güzel  Seda Sayan' yerine Ne koydun oraya, kralların kralı oldun' gibi şeyler duymak istiyorlar.
 Daha fazla yorum alacaklar ve bunu size yansıtacaklar. Estetik anlayışı benden daha iyi olan insanlar var ama bu konuda hiçbir şey söylemeyenler var. Elinizde size hayat veren ve sizi bir süre daha genç gösteren bir iğne varmış gibi davranalım. Uzun süredir yayınlanıyor ancak hâlâ test aşamasında.. Yalnızca 1 kişi için geçerlidir."


 "Benden daha fazla estetik ameliyat geçirenler var. Bunu söylemiyorlar.
 Hiçbir şey söylemezler ve bir anlığına ortadan kaybolurlar. Sonra gelip 'Bu oldu, bu oldu, bu küçük bir şey değil' diyorlar. Eğer başarırsan çık bana anlat."
 Çağlar'a şöyle dedim: ``Bundan sonra insanlar bana estetik ameliyata ihtiyacım olup olmadığını sorduklarında, Küçük bir şey.
diyeceğim. Sosyal medya çok popüler hale geldiğinde kalabalıklar vardı.
 Dikkat çekecek kötü haber arıyorlardı. Mesela Allah korusun düğünümüzden beri birbirimize hiçbir zaman 'Lütfen kenara çekilin' demedik ama her gün boşanacağımız haberi çıkıyor.''


"Boşandılar" ve "Adliye koridorunda kaos yaşandı.
" Başından beri söylediğim gibi kocam bir prens gibidir. Birbirimize sevgiyle bakan bir çiftiz. Onu görünce sakinleşiyorum.''
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.