Sedat Peker planını açıkladı: Cezaevlerini basacağız ve...

ABC Haber MerkeziYandaş çek-senet tahsilatçısı Sedat Peker, İstanbul Çengelköy'de konuştuğu 15 Temmyz etkinliğinden FETÖ'cüler için yaptığı planları açıkladı. Çengelköy'deki mezarlıkları ziyaret eden Peker, burada yaptığı...

ABC Haber Merkezi

Yandaş çek-senet tahsilatçısı Sedat Peker, İstanbul Çengelköy'de konuştuğu 15 Temmyz etkinliğinden FETÖ'cüler için yaptığı planları açıkladı. 

Çengelköy'deki mezarlıkları ziyaret eden Peker, burada yaptığı konuşmada, "Diktatör dedikleri Sayın Cumhurbaşkanımıza dua etsinler. Yüce Allah korusun eceliyle bile olsa, Cumhurbaşkanımızın bu dünyadaki misafirliği biterse diktatör neymiş o zaman görecekler. Yüce Allah’ın izniyle onlara yakınlık duymuş, onlarla yol almış, onlarla daha sonrasında yolunu ayırmamış bütün herkesi en yakın bayrak direklerine asacağız. En yakın ağaçlara asacağız" dedi.
 
'CEZAEVLERİNİ BİR GÜN BASACAĞIZ'
"Neymiş Maltepe Cezaevi’ni basacaklarmış, arkadaşlarını çıkaracaklarmış, bu büyük bir devrimin başlangıcı olacakmış" diyen Peker, şunları söyledi:

"Onların düşündüğü gibi cezaevleri de bir gün basılacak. Ancak vallahi onların hayal ettiği gibi değil. Dışarıda yakaladıklarımızın hepsini ağaçlara astıktan sonra, bayrak direklerine astıktan sonra onları da cezaevlerinde asacağız. Boyunlarından bayrak direklerine asacağız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!
Michael Schumacher'in Tedavi Masrafları İçin Satışlar: Formula 1 Efsanesinin Zorlu Mücadelesi