Sedat Peker videolarından sonra ATV dizisinde dikkat çeken gelişme

Sedat Peker'in videolarında tepki gösterdiği ATV'nin Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizideki şoför Peker karakteri dizide iki bölümdür yer almıyor.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yayımladığı videolardan birinde ATV'de yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide yer alan Peker karakterine tepki göstermişti. Peker, konuya ilişkin şu ifadeleri kullanmıştı:

Tam ben videoyu yayınladıktan sonra diziye bir karakter girdi. Adı Peker. Şoförlük yapıyor. Bir şey söylüyor, oradan diyorlar ki 'Boş ver sen Peker'i. O hep böyle, boş konuşur'. Oktay Kaynarca benim çocukluk arkadaşım. Onu aradım, anlattım. Yapımcıyla konuştu. Bana döndü 'Öyle şey mi olur, tesadüf olmuş.' dedi. Ben mal mıyım? Çocuk muyum? Dizide karakter için 'Peker de boş konuşmazmış' dedirtilmesini istedim. Onu yapamayacaklarını, diziden çıkarabileceklerini söylediler.

Diziden çıkarıldı mı?

Oda TV'de yer alan habere göre; Sedat Peker'in bu sözlerinin ardından yayınlanan iki bölümde Peker karakteri yer almıyor. Bu durum da ATV dizisinde Peker karakterinin çıkarıldığı yorumlarına sebep oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Çikolatadaki kriz onu da vurdu: Sıvı altında kıtlık alarmı!
'Kobra Murat'ın Nasıl Ortaya Çıktığını Bir Bir Anlattı!
Jean Paul Sartre ve Aime Cesaire!
Tarkan'dan; "Öldürmek çözüm değil!
Ceyda Düvenci'den regl açıklaması! Erkekler ped taşısın!