Sedat Peker'den Metin Külünk'e yanıt: Cuma namazını Şam'da kılacağız kolpasıyla Suriye'ye

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, "5 saatte Atina'dayız, Selanik'teyiz" diyerek Yunanistan'ı tehdit eden AK Parti MYK üyesi Metin Külünk'e yanıt verdi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, "5 saatte Atina'dayız, Selanik'teyiz" diyerek Yunanistan'ı tehdit eden AK Parti MYK üyesi Metin Külünk'e yanıt verdi. "Şam'da Cuma namazı" iddialarını hatırlatan Peker, "Rusya’dan izin almadan sınırımızın hemen ötesinde bile uçurtma dahi uçuramıyorsunuz" dedi.

Peker'in açıklaması şöyle:

Benim eski dostlardan Metin Külünk gene coşmuş. 5 saatte gerekirse Atina’ya gireriz demiş. Siz en son Cuma namazını Şam’daki Emevi Camii’nde kılacağız kolpasıyla Suriye’ye girmiştiniz. Ancak Rusya’dan izin almadan sınırımızın hemen ötesinde bile uçurtma dahi uçuramıyorsunuz.

 

Saf, temiz insanlarımızın hissiyatını kullanmak için yeni hikayemiz demek ki Yunanistan olacak. Yüce ALLAH kimseyi acınacak duruma düşürmesin. Bu nasıl bir sahtekarlık? Bu nasıl bir rezillik? Bundan daha büyük rezillik ise “faize karşıyız” hikayesi.

 

Yüce ALLAH aşkına devletten daha büyük tefeci mi var? Vergiye, devlet bankalarından alınan krediye, su parasına, dahası devlete olan tüm borçlara gününde ödenmediğinde devletin uyguladığı faizi tefeciler dahi uygulamıyor. Faizsiz düzen konusunda gerçekten samimiysek Yüce Devletimiz şu kriz döneminde önce kendi alacaklarına faiz uygulamaktan vazgeçsin. Çin’den gelecek para için Atayurdumuz Doğu Türkistan’ı dakikasında satacaksın, Atina’ya 5 saatte gireriz diyeceksin (Maksat alem aldatmaksa, aldanan yok nafile).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır
TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!