Sedat Peker’in iddialarındaki Mübariz Mansimov Hülya Avşar’la buluştu

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in açıklamalarıyla gündeme gelen iş adamı Mübariz Mansimov Ayvalık’ta Hülya Avşar ile buluştu.

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in açıklamalarıyla gündeme gelen iş adamı Mübariz Mansimov Ayvalık’ta Hülya Avşar ile bir araya geldi. Instagram hesabından paylaşım yapan Mansimov, Avşar ile paylaştığı fotoğrafa “Ayvalık’a uğrayıp can dostum Hülya Avşar’ı görmemek olmazdı” notunu düştü.

NE OLMUŞTU?

Suç örgütü lideri Sedat Peker geçen yıl yaptığı açıklamada, Türkiye’de iş yapan Azerbaycanlı Mübariz Mansimov’a ‘çöküldüğünü’ söylemişti.

Peker, Azerbaycanlı oligarklardan Anar Alizade, Mansimov’un en yakınındaki isimlerden eski İçişleri ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar ile Adalet ve Kalkınma Partisi Elazığ Milletvekili olan oğlu Tolga Ağar’ın Yalıkavak Marina’yı ele geçirdiklerini öne sürmüştü.

MANSIMOV’UN DİLE GETİRDİĞİ İDDİALAR NEYDİ?

Mansimov ise marinanın satışında dolandırılmasına neden olmakla suçladığı eski yöneticilerinin ifadesiyle ‘FETÖ’ davasında 5 yıl ceza almıştı.

2 Eylül 2021’de ise İsmail Saymaz’a verdiği söyleşide, ‘Pensilvanya’ya Ağar’ın isteği üzerine ve özel uçağıyla gittiğini… Ağar’a Ulus’taki evini bedelsiz verip kira almadığını… Marinadaki benzin istasyonunu Ağarlara armağan ettiğini… Tolga Ağar’ı yönetim kurulu üyesi olarak atadığını… Ağar, Aydın Yenipazar Cezaevi’nde tutukluyken her hafta ziyaret ettiğini… Cezaevinin tadilatını üstlendiğini… Cezaevi yakınına helikopter pisti yaptırdığını’ ifade etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Masrafı yok diye bol bol ekildi: Sarı altında hasat erken başladı!
Ankara' da sağanak yağış sürecek mi? 5 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
O bebek maması markasında zararlı madde tespiti edildi: Ürünler toplatılıyor
Popüler mama markasında zararlı madde: Toplatılıyor!
Kaçak tarikat yurdunda şok edici koşullar! Çocuklar hijyenik olmayan ortamda yaşıyor