Sefer Bayındır Kimdir?

Sefer Bayındır Kimdir? Nerelidir? Ne İş Yapar? Tüm Merak Edilen Sorular...


3 Mart 1992 yılında İstanbul'un Üsküdar ilçesinde dünyaya gelen Sefer Bayındır, 2006 yılında lise ve üniversite eğitimlerini tamamlamak için Kanada'nın Toronto şehrine gitmiştir. Eğitim süreçleri sonrası 2013 yılında Kanada vatandaşlığına hak kazanmış olup, şu anda da Kanada'da yaşamına devam etmektedir.

Sosyal medya ile olan yakınlığı nedeniyle kendisini "Genç Girişimci" olarak nitelendiren Sefer Bayındır, 2013 yılında Baho ve Baho Medya şirketini arkadaşları Cemal Sevindik ve Murat Salman ile birlikte kurmuş ve bu girişimciliğiyle epey ses getirmiştir. Baho ve Baho Medya ile girişimcilik yolculuğu başlayan Sefer Bayındır, hem Türkiye'de hem de yurtdışında birçok sanatçı ve ünlü markalarla birlikte başarılı işlere imza atmıştır.

Yeni ve büyük projelerin hazırlığında bulunan Sefer Bayındır, aynı zamanda kendisi gibi genç girişimcilere mutlaka destek olacağını belirtmiştir. Baho ve Baho Medya şirketinin başarısının sırrını azim ve inanç kuramlarına dayandıran Sefer Bayındır, bu noktada birçok insana örnek olmuştur.

Ülkesini çok özlediğini belirten Sefer Bayındır, aynı zamanda iyi bir Beşiktaş taraftarı.
"Ülkemi ve ülkemin güzide takımı olan Beşiktaş'ın maçlarını stadyumda izlemeyi ve o coşkuyu hissetmeyi çok özledim." diyerek yaşadığı özlemi dile getirmiştir.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Unutulmaz Eser 'Kürk Mantolu Madonna' Dizi Olarak Geliyor!
Kaçak Hayvan Kaçamağı: Güney Afrika'da Tutuklanan Şüphelinin Şaşırtıcı İntiharı
"34 Bin insan için geç kaldınız"
İsrail, Gazze'ye İnsani Yardımların Girişini Artırmak İçin Erez Sınır Kapısı'nı Açtı
Fenomen diziye final kararı!