Seferin Kızı dizisinin yeni yıldızı Tuba Büyüküstün'den olay paylaşım!

Seferin Kızı dizisine yeni transfer olan Tuba Büyüküstün ve rol arkadaşı Engin Akyürek'ten takipçileri hayran bırakacak paylaşım geldi.

Geçtiğimiz haftalarda sağlık nedenlerinden ötürü Seferin Kızı dizisine veda eden Neslihan Atagül, sevenlerini büyük bir üzüntünün içerisine sürüklemişti. Dizinin kadrosuna sonradan Tuba Büyüküstün katıldı. Geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabında Engin Akyürek'le paylaşım yapan Tuba Büyüküstün, yeni bir kareyi sevenleriyle paylaştı. İkilinin o görüntüleri sosyal medyanın altını üstüne getirdi.

Önceden sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanmayan Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisinin kadrosuna dahil olmasının ardından hesabını aktif kullanmaya başladı. Geçen gün hesabında Engin Akyürek’le yeni bir karesini paylaşan Tuba Büyüküstün, fotoğrafa bıraktığı açıklamayla beraber tüm dikkatleri üzerine çekti. Milyonlarca kişi o açıklamaya bir anlam yüklemek istedi.

Kara Para Aşk dizisinde başrollere hayat veren Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek son olarak Sefirin Kızı’nda yeniden bir araya geldi. Pozitif enerjileri ve uyumluluklarıyla dikkatleri üzerine çeken ikili daha şimdiden sosyal medyanın en gözde çiftleri arasında yer aldı. Tuba Büyüküstün sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ise takipçilerinin gözünden kaçmadı.

“Bazen de omuzunda taşımaktır…”

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında Engin Akyürek’le paylaşım yapan Tuba Büyüküstün, yeni bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta Engin Akyürek’in omzuna oturan ünlü oyuncu o karenin altına, “Evet, bazen de omzunda taşımaktır…” notunu düştü. Milyonlarca kişi ikilinin o hallerine ardı arkası kesilmeyen beğeni ve yorum gönderdi.

Tuba Büyüküstün’ün Engin Akyürek’in omzuna oturduğu o fotoğraf sosyal medya kullanıcıların dikkatini çekti. Binlerce kişi ikili hakkında, “Çok güzelsiniz.”, “Çok yakışıyorsunuz!”, “Ekranların ikilisi yeniden döndü! Hep mutlu olun!” sözlerini dile getirdi. O fotoğraf sosyal medya gündeminde deprem etkisi yarattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yeni bir batarya teknolojisi, elektrikli araçların menzil sorununu çözecek!
Mercedes-Benz, Apple CarPlay desteğini sonlandırıyor
Tesla Cybertruck'ın Türkiye tarihi belli oldu!
İkinci el araba alacaklar elini çabuk tutsun: Zam dalgası geliyor!
Artık herkes Mercedes-BMW-Audi yerine bunu alacak!