Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Neslihan Atagül'ün son hali şaşırttı

Hiç istemediği halde başrole hayat verdiği dizisinden ayrılmak zorunda kalan Neslihan Atagül, rahatsızlığı nedeniyle kilo vermeye başlamıştı. Sette halsiz düşen ve artık dinlenmesi gerektiği söylenen Neslihan Atagül, paylaşımlarıyla şaşırttı.

Sefirin Kızı dizisinin çekimleri Bodrum’da gerçekleşiyordu. Rahatsızlığının ardından kadrodan ayrılan Neslihan Atagül yeniden İstanbul'a döndü. Hiç istemediği halde başrole hayat verdiği dizisine veda etmek zorunda kalan Neslihan Atagül, rahatsızlığı nedeniyle 5 – 6 kilo vermişti. Sette halsiz düşen ve artık dinlenmesi gerektiğini fark eden Neslihan Atagül, doktorunun rapor vermesinin ardından evinde dinlenmeye başlamıştı. Ünlü oyuncudan yeni bir paylaşım geldi.

Uzun süredir evinde dinlenen ve yaptığı açıklamalarla kendisini daha iyi hisseden Neslihan Atagül’e bu sürecinde en büyük desteği tabi ki eşi Kadir Doğulu sağladı. Son derece zor zamanlardan geçen Atagül’ün dinlenme sürecinde daha fazla iyileştiği gözlemlendi. Bu iyileşmenin ardından ünlü oyuncunun sevenleri, “Sefirin Kızı dizisinden sonra çok değiştin! Renk geldi yüzüne…” sözlerini dile getirdi. Bununla beraber Neslihan Atagül’den yeni bir paylaşım geldi.

İyileşme sürecinin oldukça iyi gittiği görülen Neslihan Atagül, sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanarak sağlık durumu hakkında sevenlerini bilgilendirmeyi unutmuyor. Yine yeni bir paylaşım yapan Neslihan Atagül, yüzündeki gözle görülür değişimle sosyal medyanın gündemine düştü. İkilinin o hallerine ardı arkası kesilmeyen beğeni geldi.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’dan yeni paylaşım!

Sefirin Kızı dizisinin kadrosundan ayrıldıktan sonra yeniden İstanbul’a dönen Neslihan Atagül, sosyal medya hesabında sık sık paylaşım yapıyordu. Ünlü oyuncudan yeni bir paylaşım geldi. Eşi Kadir Doğulu ile güneşli havanın keyfini çıkaran Neslihan Atagül, fotoğrafının altına, “Kahramanım!” notunu düştü. İkilinin o pozuna binlerce beğeni ve yorum geldi.

Paylaştığı yeni pozla beraber bir daha kilo aldığı görülen Neslihan Atagül, sevenlerinin mutlu olmasına neden oldu. Kadir Doğulu’yla beraber oldukça sıcak bir poz veren Neslihan Atagül’e takipçi kitlesinden, “Çok güzelsiniz…”, “Sonunda iyi olduğunu ve kilo aldığını gördük!” yorumları geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı
Bu özelliklere sahip olmayan otomobiller artık satılamayacak: 7 Temmuz son tarih!
Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!