Sefirin Kızı Sancar'dan şok itiraf! Aldığı ücret hakkında ilk kez konuştu! Meğer perde arkasında bambaşka

STAR TV ekranlarına kısa bir süre sonra veda edecek olan Sefirin Kızı dizisinde yer alan Engin Akyürek, Sancar karakterine hayat veriyor. Her bölümde sevenlerinden tam puan alan Engin Akyürek; Ayşe Arman'la yapmış olduğu sohbette özel açıklamalar yaptı.

Sancar karakterinden oldukça farklı olduğu anlaşılan Engin Akyürek, ayşe Arman'la uzun bir süre sonra ilk kez röportaj yaptı. Sadece Türkiye'den değil aynı zamanda dünyadan hayranları bulunan Engin Akyürek, perde arkasında nasıl biri olduğunu ilk kez açıkladı.

Ayşe Arman tarafından yöneltilen; "Hayatının kırılma noktalarından biri Türkiye’nin Yıldızları yarışması. Birinci oldun. Sonra da peş peşe hep çok iyi projelerde rol aldın. Hepsi uzun soluklu oldu. Projeleri seçerken nelere dikkat ediyorsun?" sorusuna çok içten bir şekilde cevap veren Engin Akyürek bilinmeyenlerini anlattı.

Engin Akyürek ise "Çağın en büyük hastalığı sıkılmak. Herkes her şeyden sıkılıyor yoruluyor, bunu da anlıyorum. Ben işimi yaparken sıkılmak istemiyorum. Mesleğimi tutkuyla yapabilmem için o hikayeyle, o rolle bir yolculuğa çıkabilmem gerekiyor. Buna dikkat ediyorum. Bazen “o adam” olmak istiyorum, bazen de hikaye beni etkiliyor." sözlerini dile getirdi. Daha sonra ise alınan ücretler hakkında bir soru soran Ayşe Arman, Engin Akyürek'ten şok bir cevap aldı.

"Oyuncular bölüm başı 300-350 bin alıyor gibi haberler çıkıyor. Bu rakamlar gerçek mi? Şişirme haberler mi?" sorusuna ise Engin Akyürek mütevazi bir tavırla; "Ben memur çocuğuyum böyle şeyleri konuşmam, ilgilenmem de. Ayıp gelir başkasının kazandığı parayı konuşmak!" sözlerini dile getirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Göbek atarak fenomen olan Cengiz’in kazancı dudak uçuklattı
Ebru Şancı, Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasını eleştirdi
Düğün tarihleri belli oldu: Tolga Sarıtaş dünyaevine giriyor
El ele görüntülendiler: Reyting rekortmeni dizideki aşk gerçeğe döndü
Cihangir Ceyhan en değer verdiği partnerini açıkladı