Sefirin Kızı yakında reytingleri yerinden oynatacak

Televizyon dizileri gündem olmaya devam ediyor.Bazı diziler daha yayınlandığı ilk günden tutmazken bazıları da ekranlarda büyük bir yankı uyandırıyor. Kadrosu değişen dizi reytingleri değiştirmeye devam edecek gibi duruyor.

Bazen en çok izlenen dizilerin bir anda düşen reytingleri ekranlara veda etme ihtimalinin tuzu biberi oluyor. Ekranlarda adını duyuran ve oldukça yüksek reytingler sunan diziler bazen de oluyor ki totalde ilk 10’a bile giremiyor. Mesela Masumlar Apartmanı dizisi yayın gününde tüm dizileri gerisinde bırakarak seyirciyi ekranlara kilitliyordu. Fakat son zamanlarda dizinin ilk 10 sıralamasına bile giremediği gözlemlendi. O dizi reytinglerdeki tüm dengeleri değiştirdi.

Dizilerin yayın günleri, senaryoları ve oyuncularından ziyada sosyal medyada elde ettiği etkileşimde son derece önemli. Geçtiğimiz haftanın yayınlanan dizileri arasında yer alan o dizi, tüm dengeleri değiştirdi. Uzun süredir sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinden birisi olan Sen Çal Kapımı, o diziyle beraber her an tarih olabilir.

Haftalık yayınlanan dizilerin ardından sosyal medyadan gelen iletiler en az reytingler kadar önemli bir değer taşıyor. Geçtiğimiz haftanın yayınlanan dizilerine bakıldığı zaman sosyal medyada en çok ileti alan Sen Çal Kapımı oldu. Son zamanlarda reytingleri düşüşte olan dizinin sosyal medyadan aldığı bu destek, herkesi şaşkına çevirdi. O dizinin ise yakın zamanda Sen Çal Kapımı dizisini resmen silip atacağı söylenmeye başladı.

Sen Çal kapımı dizisinden sonra Sefirin Kızı…

Geçen hafta yayınlanan diziler arasında sosyal medyada 391.000 ile alan Sen Çal Kapımı, herkesi şaşkına çevirdi. İlk sırada Sen Çal Kapımı yer alırken ikinci sırada Sefirin Kızı göründü. Bu tabloyu gören seyirci ise şaşkınlığına engel olamadı. Son zamanlarda değişen kadrosu ve senaryosuyla tepkilerin odağında olan dizinin bu halini görenler, “Yakında Sen Çal Kapımı dizisini sollar! Gidişat çok iyi!” sözlerini dile getirdi.

Son zamanlarda Sefirin Kızı ve Doğduğun Ev Kaderindir’in değişen oyuncuları izleyici üzerinde büyük bir etki bırakmış ve herkes dizilerin eskisi kadar izlenmediğini dile getirmişti. Fakat sosyal medyadan alınan iletiler tüm dengeleri değiştirdi. Yakın zamanda Sefirin Kızı dizisinin zirveye geçeceğini belirten seyirci Sen Çal Kapımı’nın finale yakın olduğunu ifade etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı