Şehir hatları kış tarifesine geçiyor

Şehir hatlarında yaz tarifleri sona ererken kış tarifelerine geçileceği açıklandı. Uygulanacak yeni tariflerin tarihi belli olurken yeni tarifeler merak konusu oldu. Ortalama 934 seferin yapılacağı söylenirken detaylar netleşti.

Yaz ayının sonuna gelirken şehirlerdeki yaz tarifeleri de sona eriyor. Kış tarifesine geçilmesi için yeni uygulamalar hayata geçirilirken vatandaşlar da kış tarifesinin kapsamını merak ediyor. Ortalama 934 seferin yapılacağı belli olurken kış tarifesinin diğer detayları da belli oldu. İşte kış tarifesine geçilecek tarih…

İSTANBUL’DA YAZ TARİFESİ SONA ERİYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Şehir Hatları’nda yaz tarifesi bitiyor. Kış tarifesinin 18 Eylül 2023 itibari ile geçerli olacağı açıklandı. Kış tarifesi 16 Haziran’a kadar geçerli olacakken ortalama 934 sefer yapılacağı da açıklandı.

Geçen senenin kış tarifesine ek olarak Sarıyer-Beykoz ve Rumeli Kavağı-Eminönü hatlarındaki sefer saatlerinde değişimler yapılacak. Öte yandan yaz tarifesinde de yer alan Küçüksu-Beşiktaş-Kabataş hattınaysa Kanlıca'ya uğraması ekleniyor.

Yerel Gündem Haberleri

Keçiören Belediyesi’nin, TÜGVA’nın ardından Yeni Dünya Vakfı’na da ayrıcalık sağladığı ortaya çıktı
ABB duyurdu: Dün başladı ve 21 Mayıs’a kadar devam edecek: Herkese ücretsiz!
ABB, Başkenti turizm merkezine çeviriyor: Yavaş'ın ücretsiz hizmet çağırısı ile herkes akın etti!
ABB Ankara'da sıkça yaşanan su kesintilerine köklü bir çözüm getiriyor: Artık sürekli kesilmeyecek!
Ehliyet Sınavında Usulsüzlük Operasyonu: Kopya Çekenler Suçüstü Yakalandı!