Şehirde ağaç bırakmadılar, şimdi suçu şehirlilere atıyorlar!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Alibeyköy Fidanlığı gezisinde yaptığı açıklamada, “Şehirde yaşayanlar, özellikle de çocuklar ağaçları bilmiyor'' dedi.İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Alibeyköy Fidanlığı gezisinde yaptığı açıklamada, “Şehirde yaşayanlar, özellikle de çocuklar ağaçları bilmiyor'' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, İBB Alibeyköy Fidanlığı’na inceleme gezisi düzenledi. Kadir Topbaş, golf arabaları ile yapılan gezide aracın direksiyona geçti.

Alibeyköy’deki tesislerde bulunan toprak laboratuarını ziyaret eden ve buradaki çalışmalar hakkında bilgi alan Topbaş, toprakların analiz edildiği bu merkezin Türkiye’nin en büyük toprak hazırlama merkezi olduğunu söyledi. Daha sonra meyve ağaçlarının yetiştirildiği bölüme geçen Topbaş, gazetecilere ağaçları tanıttı. DHA’nın haberine göre ağaçlardan meyve kopartıp gazetecilere ikram eden Topbaş, “Şehirde yaşayanlar, özellikle de çocuklar ağaçları bilmiyor. Meyveyi tanıyor ama nasıl yetiştiğini bilmiyor'' şeklinde konuştu.

Gezisinin ardından açıklama yapan Topbaş, ulaşımdan sonra en büyük yatırımı “çevreye'' yaptıklarını belirtti. 410 bin metrekarelik bir alana kurulu Alibeyköy’deki fidanlıkta 3 milyon saksılı çiçek ve ağaç olduğuna dikkat çeken Topbaş, “Sayın Cumhurbaşkanımızın belediye başkanlığı ile birlikte İstanbul’da bu güne kadar milyonlarca ifade edeceğimiz ağaçlar dikildi. Sadece benim başkanlık döneminde dikilen ağaç sayısı 10 milyona ulaştı'' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!