Şehit Babasından Yürek Acıtan Sözler: "İzne gelmek istiyordu, temelli geldi"

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen piyade sözleşmeli er Kemal Aslan’ın babası Mehmet Aslan, oğluyla yaptığı son görüşmesini söyledi ve yürek yakan detayı açıkladı.

Elazığlı Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yaşanan çatışmada şehit düştü. Pazar günü, Elazığ'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

"İZNE GELMEK İSTİYORDU, TEMELLİ GELDİ"

Törenin ardından Baba Aslan, oğluyla arasında geçen son konuşmayı paylaştı. Baba Aslan, ''Şehidimizle en son konuşmamız aynı gün oldu. 'Bugün burada yağmur ve sis var’ dedi. İzne gelmek istiyordu, temelli geldi'' dedi.

"GURUR DUYUYORUM"

Şehit oğluyla saat 14.00 civarında konuştuklarını aktaran Mehmet Aslan, "Beni görüntülü aradı. Ne yapıyorsun diye sorduğumda, ‘Bugün burada yağmur ve sis var’ dedi. Konuşuyorduk fakat telefon tam çekmiyordu. 'Üç gündür hava açmadı' dedi. İzne gelmek istiyordu, gelemedi. Sabırlı ol, inşallah gelirsin dedim. 'Yağışlar kesilir, yollar düzelirse bana söz vermişler beni izne gönderecekler' dedi. Temelli izne geldi, gurur duyuyorum. Allah ondan razı olsun, en azından şehit babası oldum, hain babası değilim. Hain babası olsaydım kimse buraya gelmezdi. Şu an her taraftan arıyorlar. Trabzon’dan müftümüz arıyor, Çanakkale’den arıyorlar, Türkiye’nin her bir tarafınca arıyorlar. Telefonlara yetişemiyorum ” şeklinde konuştu.

SON VİDEOSU DA ORTAYA ÇIKMIŞTI

Şehit Kemal Aslan’ın hain saldırıda yaşamını kaybetmeden önce çektiği video da ortaya çıktı. Şehit Aslan, videoda, “Komutanım şehit olursam bu videom sizde kalsın, saygılar” ifadelerini kullanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İmamoğlu, Kartal Belediye Başkanı Yüksel'i Ziyaret Etti: İlçe İşbirliği Gündemde
Onur Apaydın'dan Çarpıcı İtiraf: Etkin Pişmanlık Dilekçesi ve Bahar-Nihal Candan İddiaları
CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat konuştu: "Krizin bedeli emekçilere ödetiliyor"
Yücel'den 'tasarruf paketi' tepkisi: 1Asıl hedef yerel seçimlerde 1. parti olan CHP’yi zayıflatmak"
Özel: "Soma davası yeniden görülmeli"