Şehit Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun Cenazesi Vatanına Dönsü

Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nde görev yaparken şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun naaşı, doğup büyüdüğü Sinop'a getirildi.

Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nde görev yaparken şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun naaşı, doğum yerinin bulunduğu Sinop'a getirildi.

Cuma günü bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucunda hayatını kaybeden 6 askerden biri olan Çağatay Erenoğlu'nun, Sinop'un Boyabat ilçesine bağlı Yeşilyurt-Sarıağaççayırı Köyü'nde kayıtlı olduğu belirtiliyor. Şehidin cenazesi, askeri uçakla Sinop Havalimanı'na taşındı ve burada şehidin yakınları, protokol ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Karşılama töreninin ardından şehidin naaşı, Boyabat Devlet Hastanesi'ne nakledilmek üzere yola çıktı. Bugün saat 11.00'de Boyabat Hükümet Konağı Meydanı'nda düzenlenecek olan tören ve cenaze namazının ardından şehit, vasiyeti üzerine kayıtlı olduğu Yeşilyurt-Sarıağaççayırı Köyü mezarlığına defnedilecek.

Şehidin babası Tuncay Erenoğlu, annesi Sabire Erenoğlu, kardeşleri Mehmet Çağrı Erenoğlu, Hüseyin Erenoğlu, eşi Zeynep Erenoğlu, kızları Cemre Nare Erenoğlu ve Elif Gökçe Erenoğlu, tören ve defin işlemleri için hazır bulunacak. Ayrıca, Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Pektaş, Samsun Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Alâ, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir ve diğer birçok kamu görevlisi ile vatandaşın da törene katılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Bodrum katta yangın: Dumanlar tüm binayı sardı
Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve