Şehit polisin eşi: Benim gücüm buna yetti, ilahi adalete bıraktım

8 ay önce lüks otomobili ile karşı şeride geçti ve polis aracına çarptı. Alkolmetreyi üflemedi ama yapılan testler sonucunda alkollü olduğu ortaya çıktı. Kazada şehit olan polisin eşi, Özlem Alagöz şikayeti geri çekti. Ünlü...

8 ay önce lüks otomobili ile karşı şeride geçti ve polis aracına çarptı. Alkolmetreyi üflemedi ama yapılan testler sonucunda alkollü olduğu ortaya çıktı. Kazada şehit olan polisin eşi, Özlem Alagöz şikayeti geri çekti. Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin böylece serbest kaldı. O eş yaşananları Show Haber'e anlattı.

"BENİM GÜCÜM BUNA YETTİ, İLAHİ ADALETE BIRAKTIM"

"Affetmek Allah'a mahsustur. Adalet karar verdi ben bir şey diyemem. Üzgünüm tabii ki. Ne olacaksa olsun artık. Kamu adaletine, ilahi adalete bıraktım. Zaten dava bitmiş değil.Annesi taziyeye geldi. Anesinin gözyaşları, karşılıklı bir diyaloğumuz oldu.Ben sadece eşi olarak, kasko sigorta bedeli böyle bir kaza yaptığınız zaman size zaten 310 bin lira bir bedel çıkartıyor. Sadece onu alacağım. İlahi adalet işliyor. Kamu adaleti işliyor zaten. Çocuklarıma motive olmak istiyorum. Benim gücüm ancak buna yetti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Davutoğlu'nun İsrail ile ticareti protesto için planladığı yürüyüşün iptal edildiği açıklandı
Airbnb, Yukarı Bak Filminin İkonik Uçan Evinin Gerçek Bir Replikasını İnşa Ediyor
Mahalle Ortasında Büyük Kavga! Hazal Kaya'nın Annesi Kiracıyı Evden Kovdu!
AK Parti zenginlerden mi yoksullardan mı yana?
'Halkı aptal yerine mi koyuyorsunuz?'