Şehit polisin hayali gerçekleşti! Fethi Sekin'in oğlu Galatasaray'a transfer oldu

Şehit polis Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin, Galatasaray'a transfer oldu. Sekin, babasının hayalini gerçekleştirerek, daha önce verdiği röportajda dile getirdiği isteği doğrultusunda yeni kulübüyle anlaştı.

İzmir'de adliye saldırısını önlemek için gösterdiği cesaretle hafızalara kazınan şehit polis Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin, hayalini gerçekleştirerek Galatasaray'a transfer oldu.

BİR BABA-OĞUL HİKAYESİ: ŞEHİDİN HAYALİ GERÇEKLEŞTİ

2017 yılında İzmir'de adliyeye yapılan terör saldırısında büyük bir fedakarlık gösteren Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay, şehit babasının izinden giderek Galatasaray'a transfer oldu. Daha önce verdiği röportajda "Babam benimle gurur duyardı, beni Galatasaray'da görmek isterdi" diyen Burak, bu hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

ALTAY'DAN GALATASARAY'A TRANSFER: GENÇ SANTRFORUN YENİ DURAĞI

Altay'ın altyapısında yetişen ve bu sezon U19 takımında başarılı performans sergileyen 18 yaşındaki Burak Tolunay Sekin, Galatasaray'a transfer oldu. Şehit polis Fethi Sekin'in oğlu, Galatasaray'la 14 Şubat'ta sözleşme imzaladı ve artık yeni kulübünde profesyonel kariyerine adım atacak.

Genç yetenek Burak Tolunay Sekin, Altay altyapısında gösterdiği performansla sadece Galatasaray'ın değil, aynı zamanda Milli Takımların da dikkatini çekti. Geçtiğimiz yıllarda U14 ve U16 Milli Takımları'na davet edilen Burak, uluslararası alanda da başarılarını kanıtlamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Turan'ın Fatih Terim'e yönelik yaptığı açıklama Galatasaray taraftarlarını kızdırdı!
Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi: Sezonun Parlayan Gol Makinesi!
Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamaları
Aziz Yıldırım, Başkan Adaylığı İddialarına Yanıt Verdi
Devler Ligi'nin final mücadelesi, Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında gerçekleşecek