Şehit ve Gazi Aileleri Derneğinden CHP'ye Tepki

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, CHP'nin teröre karşı diğer siyasi partilerle imzalanan bildiriye imza atmamasını eleştirerek, milli bir mesele olarak değerlendirdi.

Şehit ve gazi aileleri derneği, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) teröre karşı imzalanan bildiriye katılmamasına karşı tepki gösterdi.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz ile Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Orhan Kandemir, CHP'nin Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) ile birlikte yürüdüğünü iddia ederek tepkilerini dile getirdi.

"KAHROLSUN PKK' DEMEKTEN KAÇINIYORLAR"

Başkanlar, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kürsüde Selahattin Demirtaş'a ve Osman Kavala'ya selam gönderdiğini hatırlatarak, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde teröre karşı ortak duruş sergilenirken, tüm partiler ortak bir metni imzalarken CHP ve DEM Parti'nin bu bildiriye imza atmadığını üzüntüyle görüyoruz. CHP, kendi bildirisine imza attı. Bildirilerin içeriğinde terör ve teröristlere karşı net bir duruş var, ancak 'Kahrolsun PKK' demekten kaçınıyorlar; çünkü bu duruş, belirli bir güç odakları tarafından engelleniyor. Bu, sadece bir parti meselesi değil, aynı zamanda milli bir meseledir" şeklinde konuştular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Merkezin gözü belediyelerde: CHP Genel Merkezi, belediyelerin harcamalarını izleyecek
Taviz yok, geri almayanın gözünün yaşına bakmam
El sıkışmayan parti liderleri olmaz
Dervişoğlu'ndan 'iktidar yolculuğu' mesajı: "İdeallerimize kesinlikle ulaşacağız"
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Macaristan'a yapılan ilk resmi ziyarette bulundu