Şehitler son yolculuklarına uğurlanıyor

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK’lı teröristlerin sızma girişimi sonucu şehit olan 9 askerden 6’sı bugün memleketleri Kahramanmaraş, Niğde, Giresun, Ordu, Eskişehir ve Aksaray’da düzenlenen cenaze törenleri ile son yolculuklarına uğurlanıyor.

Pençe-Kilit Harekatı’nda üs bölgesine sızmaya çalışan PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan 9 askerden 6’sı son yolculuğa uğurlanıyor. Şehitler için Kahramanmaraş, Niğde, Giresun, Ordu, Eskişehir ve Aksaray’da tören düzenlenecek.

KAHRAMANMARAŞ

Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez’in 7 kardeşi vardı, 1 ağabeyi de askerdi. Gülmez, memleketi Kahramanmaraş’ta toprağa veriliyor.

GİRESUN

Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu Giresunluydu. Kuzeni Talha Köroğlu da 2008 senesinde Şırnak’ta şehit olmuştu. Köroğlu’nun cenazesi Görele’den uğurlanacak.

NİĞDE

Sözleşmeli Er Kemal Batur 23 yaşındaydı, 4 kardeşin en büyüğüydü. O da Niğde’de defnediliyor.

ORDU

Çatışmada şehit olan Sözleşmeli Er Murat Atar ise Orduluydu. 22 yaşındaki şehit, 8 aylık eğitimin peşinden 2 ay önce göreve başlamıştı.

Şehit İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar’ın cenazesi, memleketi Ordu’nun Ünye ilçesindeki İkizce Merkez Camiinde yarın öğle namazına müteakip düzenlenecek tören ve kılınacak cenaze namazının peşinden Bolluk Mahallesi Kabakkeriş mevkisinde bulunan aile mezarlığında toprağa verilecek.

ESKİŞEHİR

Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin için Eskişehir’de tören var. 27 yaşındaki asker, ailenin 3 çocuğundan en küçüğüydü.

AKSARAY

Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, 31 yaşındaydı, 3 kardeşi vardı. Şehit asker, ikindide Aksaray’da toprağa verilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TL ibaresini koymamanın bedeli ağır oldu
Ankara’da vekâletler çekişmesi
Silah kaçakçılarına 'Mercek-19' operasyonu
‘Masanızda benim fotoğrafım varmış
Diyanet'in öğle yemeğinde her gün et var