Şehitlerin Acısı Varken Sinan Oğan'ın Londra Keyfi: 26 Bin Liralık Atkısı Tepki Çekti!

PKK saldırılarının yarattığı acıyla sarsılan Türkiye, Sinan Oğan'ın Londra'daki keyif anıyla çalkalanıyor! 26 bin liralık atkısı sosyal medyada büyük tepki topluyor.

Türkiye, 22 Aralık Cuma ve 23 Aralık Cumartesi günlerinde PKK terör örgütünün saldırıları sonucu 12 kahraman askerimizin şehit olmasıyla sarsıldı. Millet, yurdun dört bir yanında şehitler için düzenlenen yürüyüşlerde bir araya gelerek terörü lanetleyen sloganlar attı.

LONDRA'DA ORTAYA ÇIKTI

Ancak, Londra'da ortaya çıkan bir durum, kamuoyunda büyük tepki uyandırdı. 2023 Türkiye Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nde aday olan ve ikinci turda Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğini açıklayan Sinan Oğan, uzun bir süredir sessiz kaldığından dolayı eleştirilere maruz kaldı.

KEYİFLİ HATIRA FOTOĞRAFI

Oğan, Londra'nın ünlü bir Türk lokantasında ünlü şef Hüseyin Özer ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Ancak, bu paylaşım, 12 şehidin acısıyla sarsılan Türkiye'de, özellikle de sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılandı.

Hüseyin Özer'in sosyal medya üzerinden paylaştığı hatıra fotoğrafında, Sinan Oğan'ın gülerek poz verdiği an, vatandaşlar arasında büyük rahatsızlık yarattı. Fotoğrafın altında, Özer'in, "Restoranımda sizi ağırlamak gerçekten bir zevkti. İyiliğiniz ve varlığınız gerçekten özel kıldı. Harika bir misafir olduğunuz için teşekkür ederim!" ifadeleri de tepki topladı.

​​​​​​​

26 BİN 740 LİRALIK ATKISI GÜNDEM OLDU

Sinan Oğan'ın hatıra fotoğrafında takılı olan 26 bin 740 lira değerindeki Louis Vuitton marka atkısı da sosyal medyanın gündemine oturdu. Özellikle seçim sonrasında servetindeki ani artışla gündeme gelen Oğan'ın, bu lüks atkısı tartışmalara neden oldu.

SEÇİM SONRASI SERVETİNDEKİ ANİ ARTIŞ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Seçimlerin ardından aldığı villa, arazi ve lüks araçla dikkat çeken Oğan, "Bu bir rastlantı. Ben zaten varlıklı bir insanım. Seçimden sonra yeni bir yatırım yaptım" şeklindeki açıklamalarıyla da eleştirilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

“Bir af söz konusu değil, anayasanın gereği yapıldı”
28 Şubat davası hükümlüsü generallerin kalan cezaları affedildi
TL ibaresini koymamanın bedeli ağır oldu
Ankara’da vekâletler çekişmesi
Silah kaçakçılarına 'Mercek-19' operasyonu