Sehle Gündüz, Sevgilisi Tarafından Başından Vuruldu ve Üç Günlük Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Adapazarı'nda yaşanan cinayet, üç çocuk annesi Sehle Gündüz'ün sevgilisi tarafından başından vurulmasıyla sonuçlandı. Gündüz, hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybederken, zanlı Serdar Sert yakalanarak tutuklandı.

 

Adapazarı'nda Cinayet: Sehle Gündüz Hayatını Kaybetti

5 Eylül'de Adapazarı Orta Mahalle Kökçü Sokak'ta meydana gelen olayda, güzellik salonu işleten 35 yaşındaki Sehle Gündüz, başından vurularak ağır yaralandı. Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gündüz, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve yoğun bakımda tedavi altına alındı. Ancak üç gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Cinayeti Sevgilisi İşledi

Olayın ardından yapılan incelemelerde, Sehle Gündüz'ün sevgilisi olduğu öğrenilen Serdar Sert (50) ile tartıştığı ve tartışma sırasında Sert'in silahla Gündüz'ü başından vurduğu tespit edildi. Olay yerinden kaçan Sert, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Hendek ilçesinde saklandığı yerde, cinayette kullandığı silahla birlikte yakalandı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3 Çocuk Annesi Sehle Gündüz Yaşamını Yitirdi

Daha önce eşinden boşandığı ve 3 çocuk annesi olduğu öğrenilen Sehle Gündüz, hastanede verdiği yaşam mücadelesini ne yazık ki kaybetti. Olay, büyük üzüntü yaratırken, Gündüz’ün acı kaybı ailesi ve yakınlarını yasa boğdu.






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.