Şeker için seferberlik: Gerekirse sokağa çıkılacak

14 şeker fabrikasının özelleştirilmesinin kamuoyuna yansımasıyla CHP harekete geçti ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu talimatıyla bir komisyon kuruldu. Komisyonla fabrikaların kapatılmasının Türkiye’ye getireceği zararlar...

14 şeker fabrikasının özelleştirilmesinin kamuoyuna yansımasıyla CHP harekete geçti ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu talimatıyla bir komisyon kuruldu. Komisyonla fabrikaların kapatılmasının Türkiye’ye getireceği zararlar masaya yatırılacak, hayvancılıktan tarıma kadar meydana gelecek olumsuz etkiler ortaya çıkarılacak. Fabrikaların olduğu illere göre milletvekillerini belirleyen CHP, 14 fabrikaya da heyet gönderecek.

'GEREKİRSE SOKAĞA DA ÇIKILACAK'
Cumhuriyet'ten İklim Öngel'in haberine göre, bugünden itibaren Alpullu Şeker Fabrikası ile ziyaretlerine başlayacak olan CHP’nin masasında gerekirse sokak eylemleri de bulunuyor. İlk toplantısını önceki gün akşam saatlerinde yapan CHP’liler fabriakaların özelleştirilmesinin yaratacağı sıkıntıları somut adımlarla masaya yatıracak ve kamu oyuyla paylaşacak. Rapor haline getirilecek çalışma, hükümete iletilecek.

CHP, fabrikaların bulunduğu illere göre milletvekili dağılımını yaptı. Ziyaretler Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın beraberindeki Trakya milletvekilleriyle birlikte bugün gideceği Alpullu Şeker Fabrikası ile başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye, Rusya'ya Bağımlılığı Azaltmak İçin ExxonMobil'den LNG Satın Almayı Planlıyor
Türkiye'de İç Hat Uçuşlarında Ekonomi Biletlerine Yüzde 30 Zam!
YouTube'dan Kullanıcılara Kötü Haber: Artık Videolar Durduğunda Reklam Oynayacak!
Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz Polemiğine Hülya Avşar Damga Vurdu!
Kirli Sepeti Dizisi Final Kararı ile Şok Etti!