Seks oyuncağı kullanan kadının hazin sonu!

Yurt dışında sosyal medya bu olayı konuşuyor. Erkek arkadaşıyla telefon görüşmesi yapan Rosiee Sunshine , aynı zamanda ateşli dakikalar da yaşamak istemiş. Bunun için seks oyuncağını kullanan kadın bir süre sonra oyuncağı çıkaramadığını fark etmiş.

 Bunun için hastaneyi aramaktan da çekinen Rosiee Sunshine, işi kendi halletmeye çalışınca ortaya ilginç ve bir o kadar da komik bir durum çıkmış.

Genç kadın seks oyuncağını kendi yöntemleriyle çıkartıp magazin olmamayı tercih etmiş. Aslına bakarsanız bunda da sonuna kadar haklı çünkü hastaneyi aradığında sosyal medyada gündem olacağı aşikar.

Oyuncağı maşa ile çıkarmaya çalışan Rosiee Sunshine, başarılı olamayınca hastaneyi aramak durumunda kalmış. Eve gelen görevliler oyuncağı 20 yaşındaki kadının cinsel organından çıkarmayı başarmış ve operasyon başarılı bir şekilde noktalanmış.

Kadın ise bunun kendisi için unutulmaz bir anı olacağını ve oyuncağı erkek arkadaşına hediye olarak vereceğini ifade ediyor. Gerçekten de ilginç bir hadise yaşayan kadın, ne kadar çabalasa da sosyal medyanın gündemine girmekten kurtulamadı. Oldukça ilginç anlar yaşayan Rosiee Sunshine, bu deneyimin kendisi için zor fakat güzel olduğunu da sözlerine ekledi.

Dolarda yaşanan düşüşe ekonomistler bakın ne söyledi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

1300 TL değerindeki oyun ücretsiz! Ancak oyun Türkiye dahil 10 ülkede yasaklı: İşte sebebi
TikTok, YouTube'a rakip olma yolunda: Test süreci başladı
iOS 17.5 Güncellemesiyle Ortaya Çıkan Sorun: Eskiden Silinen Fotoğraflar Geri Mi Dönüyor?
Yapay Zeka Devrimi: ChatGPT-4o'nun Etkisi ve Tartışmalar
NASA Keşfi: WASP-193b Ötegezegeni 'Pamuk Şeker' Gibi Hafif ve Kabarık