Seks skandalının baş kahramanı Monica Lewinsky: Geçmişte yaptığım tercihlerden gurur duymuyorum

Monica Lewinsky, Beyaz Saray'da yaşanan skandalı anlatan Azil: Amerikan Suç Hikâyesi (Impeachment: American Crime Story) isimli dizinin travmasını tetiklediğini ve bu yüzden terapi almak zorunda kaldığını ifade etti.

Bir dönemin en büyük skandallarından olan dönemin ABD Başkanı Bill Clinton ve Beyaz Saray stajyeri Monica Lewinsky ilişkisi Azil: Amerikan Suç Hikâyesi (Impeachment: American Crime Story) dizisine konu oldu. Dizinin aynı zamanda yapımcısı da olan Monica Lewinsky, hayatının en karanlık dönemini anlatan dizi üzerinde çalışmanın travmasını tetiklediğini ve bu yüzden terapi almak zorunda kaldığını açıkladı.

"BU DİZİYLE GURUR DUYUYORUM"

Ntv'nin haberine göre; 48 yaşındaki Lewinsky, The Hollywood Reporter'a verdiği röportajda, “Geçmişte yaptığım tercihlerden gurur duymuyorum, fakat bu diziyle gurur duyuyorum. Eğer dizideki her şey hoşuma gitseydi, o zaman kimse işini yapmamış olurdu” dedi.

Lewinsky, dizinin yeni sezonda, yaşadığı skandala odaklanacağını öğrendiğinde travmasının tekrar edeceğinden dolayı paniklediğini belirtti.

Clinton’a tangasını göstermesini ısrarla senaryoya ekleten Monica Lewinsky “Bu olaya dizide yer vermemenin büyük bir eksiklik olacağını düşündüm. Dizinin yapımcısıyım diye bu sahneyi atlayamazdım" dedi. Lewinsky "Bu sahneyi atlamak projenin kendisine ve ekibe haksızlık olurdu, çünkü herkesi savunmasız bırakırdı” diye konuştu

DİZİNİN KONUSU

FX’in genişleyen American Crime Story evreninin en son üyesi American Crime Story: Impeachment, 1990’larda ülkeyi sarsan Monica Lewinsky ve Bill Clinton skandalına vurgu yapıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Yiğit Poyraz'dan Survivor itirafı! Yasmin Erbil yüzünden...
Bahar dizisi 11. bölüme ünlü komedyen konuk oluyor! Muhtar rolünde olacak
8 ayda 20 kilo vermişti! Bergüzar Korel 'Bahar detoksu'nu paylaştı... Yumurtanın içine bakın ne koydu
Deniz Çakır sokak hayvanlarına dair konuştu! "Helal olsun" yorumları geldi
Hasan Can Kaya Cem Yılmaz'a 'Veteran komedyen' dedi! Hülya Avşar'dan yorum: Öyle demek istememiştir