Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'a getirildi!

Selahattin Demirtaş, geçtiğimiz günlerde babası Tahir Demirtaş'ın vefatının ardından, annesi Sadiye Demirtaş'ın yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Diyarbakır'a götürüldü.

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş, kısa bir süre önce babası Tahir Demirtaş'ı kaybetmişti. Demirtaş, babasının cenazesine katılmak için başvuru yapmayacağını ifade etmişti. Ancak, Demirtaş'a kötü bir haber daha ulaştı ve annesi Sadiye Demirtaş'ın rahatsızlandığı bildirildi. Bu sebeple Edirne'de tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş, annesini ziyaret etmek üzere Diyarbakır'a götürüldü.



ANNESİ HASTANEYE KALDIRILDI, DEMİRTAŞ ZİYARETE GİTTİ

Selahattin Demirtaş'ın annesi Sadiye Demirtaş'ın rahatsızlanması sebebiyle Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan Demirtaş, annesini ziyaret etmek üzere Diyarbakır'a gitmek üzere izin alındı. DEM Parti tarafından yapılan açıklamada, "Selahattin Demirtaş’ın annesi Sadiye Demirtaş rahatsızlığı sebebiyle Diyarbakır’da hastanede müşahade altındadır. Yoldaşımız Selahattin Demirtaş, talebi üzerine annesini görmek üzere Diyarbakır’a götürülmüş ve annesini ziyaret etmiştir. Dualarımız Sadiye Annemizle. Tek dileğimiz en kısa zamanda sağlığına kavuşmasıdır." ifadeleri kullanıldı.

Selahattin Demirtaş'ın annesi Sadiye Demirtaş, sağlık sorunları nedeniyle Diyarbakır'da bir hastanede tedavi görmektedir. Selahattin Demirtaş, annesini ziyaret etmek üzere talepte bulunmuş ve bu talep üzerine Diyarbakır'a gitmiştir. DEM Parti tarafından yapılan açıklamada, "Selahattin Demirtaş’ın annesi Sadiye Demirtaş rahatsızlığı sebebiyle Diyarbakır’da hastanede müşahade altındadır. Yoldaşımız Selahattin Demirtaş, talebi üzerine annesini görmek üzere Diyarbakır’a götürülmüş ve annesini ziyaret etmiştir. Dualarımız Sadiye Annemizle. Tek dileğimiz en kısa zamanda sağlığına kavuşmasıdır." ifadeleri kullanılmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Taviz yok, geri almayanın gözünün yaşına bakmam
El sıkışmayan parti liderleri olmaz
Dervişoğlu'ndan 'iktidar yolculuğu' mesajı: "İdeallerimize kesinlikle ulaşacağız"
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Macaristan'a yapılan ilk resmi ziyarette bulundu
Özgür Özel, Erdoğan'a Sunduğu Dosyayı Açıkladı!