Selahattin Demirtaş, Kılıçdaroğlu'na hediye gönderdi

Hakkında yürütülen soruşturmalar kapsamında 3 Kasım 2016 tarihinde tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş HDP’den yapılan açıklamada Seher’in, Demirtaş’ın isteği doğrultusunda Kemal Kılıçdaroğlu’nun...

Hakkında yürütülen soruşturmalar kapsamında 3 Kasım 2016 tarihinde tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş HDP’den yapılan açıklamada Seher’in, Demirtaş’ın isteği doğrultusunda Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP genel başkan yardımcılarıyla milletvekillerine de hediye edildiği belirtildi.
Demirtaş’ın hapishanede yazdığı ve 16 Eylül'de yayımlanan, 12 öyküden oluşan kitabı 'Seher'in ilk baskısı üç günde tükenmişti. Demirtaş’ın kitabına olan ilgiyi ve siparişi karşılamak için 18 Eylül Pazartesi günü ikinci baskının yapıldığı belirtilmişti.

144 sayfadan oluşan kitaptaki öyküler şöyle:
İçimizdeki Erkek, Seher, Temizlikçi Nazo, Bildiğiniz Gibi Değil, Kara Gözlere Selam Olsun, Cezaevi Mektup Okuma Komisyonuna Mektup, Denizkızı, Halep Ezmesi, Ah, Asuman!, Annemle Hesaplaşmalar, Tarih Kadar Yalnız, Sonu Muhteşem Olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

“Meral Hanım’a bir kez daha sağlık ve mutluluklar diliyorum”
"İsrafın kaynağı olanlar israfı durduramazlar"
Başkan Ertemur 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı
Belediye başkanlarımıza AK Parti'ye geçmeleri için baskı yapılıyor
Erdoğan, Özel’le buluşmadan Bahçeli’ye danıştı; perde arkası hareketli