Selçuk İnan: "Umarım Beşiktaş maçında kazanan biz oluruz"

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, Beşiktaş maçı öncesinde oyuncuların moralinin yüksek olduğunu belirtti. Takım, Şahinbey Belediyesi'nin binicilik tesislerinde gerçekleştirilen etkinlikle motivasyon sağladı.

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk İnan, bu hafta Trendyol Süper Lig'de oynamayacakları Beşiktaş maçı hakkında yaptığı açıklamada, "Takımda moraller yüksek. İnşallah Beşiktaş maçında kazanan taraf biz oluruz" ifadelerini kullandı.

Kulüp Başkanı Memik Yılmaz, teknik ekip ve futbolcular, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş ile oynayacakları zorlu maç öncesinde moral etkinliği için Şahinbey Belediyesi'nin binicilik tesislerinde ata bindi.

Bu etkinlikte konuşan Selçuk İnan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na misafirperverliği için teşekkür ederken, pazar günü oynanacak Beşiktaş maçında galip geleceklerine olan inancını dile getirdi.

Etkinlik sonrası açıklama yapan İnan, "Başkan Tahmazoğlu'nun amacı, şehri ve Gaziantep FK'yı bir araya getirmek, halkı maça davet etmek ve takıma destek olmalarını sağlamak. Bugün ata binmek bizim için de güzel bir deneyim oldu. Oyuncularımız için etkili bir sosyal aktivite gerçekleştirdik. Takımda birçok yeni oyuncu var ve Gaziantep FK, hak ettiği yerde olmalıdır. Bu tür etkinlikler, maç öncesinde takımın motivasyonunu artırıyor. Moraller yüksek, umarım Beşiktaş maçında kazanan biz oluruz" şeklinde konuştu.

Gaziantep FK kaptanı Furkan Soyalp da, "Öncelikle Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederiz. Onun destekleri, hem sahada hem de saha dışında bize güç veriyor. Bugünkü etkinlik takımımıza büyük bir motivasyon sağladı. Umarım pazar günü puan ya da puanlar alarak yolumuza devam ederiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.