Selçuk İnan:2012'deki maç kadar değerli

Sezonu istedikleri şekilde bitiremediklerini kaydeden milli futbolcu, "Kupa finali, bizim için sezonun maçı. Çok da istediğimiz şekilde sezonu bitiremedik. Kötü bir sezon geçirdik. Kötü sezonu iyiye çevirme şansımız var. Yarınki...

Sezonu istedikleri şekilde bitiremediklerini kaydeden milli futbolcu, "Kupa finali, bizim için sezonun maçı. Çok da istediğimiz şekilde sezonu bitiremedik. Kötü bir sezon geçirdik. Kötü sezonu iyiye çevirme şansımız var. Yarınki maçı kazanırsak, hem kupayı alacağız hem de çekmemiz gereken cezayı 1 yılda çekeceğiz. Çok önemli bir maça çıkacağımızın farkındayız. Tüm çalışmalarımızı yaptık. İnşallah karşılığını alırız." ifadelerini kullandı.

Son haftalarda daha iyi oynadıklarını anlatan Selçuk, "Son maçlarda istediğimiz futbolu oynayabiliyoruz. Bu da kadro istikrarından kaynaklanıyor. Takımda bir gerginlik yok ama biraz stresin ve gerginliğin olması lazım. Çünkü bizim için gerçekten çok önemli bir maç. Hem rahatız hem de konsantreyiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kötü bir sezonu geride bıraktıklarını anlatan Selçuk İnan, bu sezondan çıkarabilecekleri önemli derslerin olduğunu aktardı. Büyük maçların sonucunu anlık performansların belirlediğini vurgulayan sarı-kırmızılı oyuncu, şöyle devam etti: "İstediğiniz kadar kötü sezon geçirebilirsiniz ama büyük maçların havası başka oluyor. Bir oyuncu maçı çevirebilir. Geçen seneyi 3 kupayla bitirdik. Aslında çok daha büyük hedeflerimiz vardı ama futbolda bunlar yaşanıyor. Bizim durumumuza düşen dünya kulüpleri var. Bu sezonu iyisiyle kötüsüyle geçirdik ama bu sezondan çıkarabileceğimiz önemli dersler var. Kulüp olarak bunun üstesinden gelebilecek güçteyiz. Yarınki maç da bu kötü dönemi geçirmek için bir fırsat."

Selçuk İnan, 2011-2012 sezonunda Fenerbahçe'nin sahasında kazandıkları şampiyonlukla, yapacakları kupa finali maçını kıyaslayarak, "İki maçı aynı yere koyamazsınız. Orada kupa kaldıracağınızı, şampiyon olacağınızı bilmek başka bir şey. Belki de bir daha yaşanmayacak. O zaman da rahattık ama tatlı bir heyecan vardı. Yarınki maç, camiayı ilgilendiren bir karşılaşma. Fenerbahçe'yi yenmenin dışında çekmemiz gereken bir ceza var. Maddi ve manevi açıdan çok önemli bir müsabaka. Kıyas yapmak çok zor ama en az 2012'deki maç kadar değerli." şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'da Gizemli Transfer: Ünal Aysal, Hangi Yıldıza İmza Attırdı?
Fenerbahçe'de Sakatlık Şoku: 2 Anahtar Oyuncu Sezon Dışı mı Kaldı?
Şampiyonlar Ligi'nde Heyecan Dorukta: Dortmund ve PSG Arasında Yarı Final Rövanşı Başlıyor!
Galatasaray Başkanı Özbek'ten İmamoğlu'na Anlamlı Ziyaret
Şok Gelişme! Ali Koç, PFDK'ye Sevk Edildi! Fenerbahçe kulübüne şok!