Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, takımı ve taraftarları sevindiren açıklamalarda bulundu. Süper Lig'in 19. haftasında Gaziantep FK, Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Selçuk İnan, Adana Demirspor'un genç ve dirençli bir takım olduğunu, bu nedenle zorlu bir karşılaşma beklediğini dile getirdi.
İnan, "Maça iyi başladık ve erken gol bulduk. Ancak farkı 2-3'e çıkaramayınca rakibin direnci arttı. İkinci yarıda baskı altında kaldık ve rakip bizi zorladı. Pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Yine de oyuncularımız çok iyi bir mücadele sergiledi. Evimizde ve taraftarımızın önünde kazandığımız 3 puan bizim için çok değerli" şeklinde konuştu.
Ayrıca, ligin şu ana kadar kazanılan 25 puanının önemli olduğunu belirten Selçuk İnan, ikinci yarının daha zorlu geçeceğini ve bu nedenle transfer dönemiyle birlikte özellikle bir stoper olmak üzere birkaç yeni oyuncu takıma katmayı planladıklarını söyledi.