Selektörle radar uyarısına kesilen cezalar sonrasında iptal edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Düzce'de diğer sürücülere radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini duyurdu. Yerlikaya, trafikteki radar denetimlerinin gelecekte daha da artacağını belirtti.

Bakan Yerlikaya, "Toplam işlem sayısının 207 bin 407'si hız nedeniyle yapılan işlemlerdir. Trafikteki en büyük sorunumuz aşırı hız." şeklinde konuştu.

AŞIRI HIZ YAPILMAMASI ÇAĞRISINDA BULUNDU

Bayram tatili süresince meydana gelen 6 bin 530 trafik kazasını açıklayan Yerlikaya, bu kazalarda 75 kişinin hayatını kaybettiğini ve 10 bin 810 kişinin yaralandığını belirtti.

Yerlikaya, "Yollar, sevdiklerimize ulaşmak için vardır ancak ayırmak için değil." diyerek trafik kurallarına uyulması, aşırı hız yapılmaması ve emniyet kemeri takılması çağrısında bulundu.

Selektörle radar uyarısı yapan sürücülere kesilen cezalara da değinen Bakan Yerlikaya, Düzce'de 14 sürücüye kesilen cezaların iptal edildiğini açıkladı.

Yerlikaya, "Vatandaşlarımıza küçük bir uyarı: Aşırı hızdan sizi korumak için yaptığımız radar kontrollerini daha da artıracağız. Aşırı hız yapanlara selektör yapmaya devam edin, orada da bize yardımcı olun." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bakan Yerlikaya operasyonu duyurdu: 51 şüpheli gözaltında
Diyanet, günde 265 milyon 284 bin TL harcıyor
Emniyet’te iç savaş: Gözaltına alanı gözaltına aldılar
Yalı Çapkını biterken, Mert Ramazan Demir adını başka projede duyuracak!
İddiaya göre, Turgut Altınok'un kızı Dışişleri Bakanlığı'na atandı