Selen Görgüzel Sebebini Açıkladı!

Yaptırdığı estetiklerle gündemden bir an düşmüyor! Selen Görgüzel Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ünlü isim, "Yeni görünüm, yeni bir enerji demek." dedi. Selen Görgüzel, estetik açıklamaları yaptı! Konu aşk sorusuna da geldi!

Selen Görgüzel geçtiğimiz günlerde Nişantaş'ında kameralara yakalandı.

 Müzisyen, yüzüne geçirdiği estetik operasyonla ilgili şunları söyledi: ''Yüzümde hâlâ şişlikler var.. Bu adımı geleceğimi ve bugünümü korumak için  attım. Bu bir değişiklik değil, bilinçli bir müdahaledir. Çalışmalarıma ve dinleyicilerime duyduğum saygıdan dolayı'' diyen  Görgüzel, ``Bazılarının çirkin yorumları karşısında bir daha asla konuşmayacağım.'' diye konuştu.

 ''Buradan sonra sahnem ve oyunculuğumdan bahsedeceğim.
 "Anlaşılmamak gerçekten çok zor" 
 Müzisyen, sahne kostümleri ve görünümüyle ilgili olarak şunları söyledi: ''Bir değişiklik hissediyorum.
 Artık enerjimi hak edenlerle paylaşacağım. İşte öyle hissediyorum. Haksız eleştirim için kusura bakmayın ama biraz daha olgun ve kontrollü olacağım..


 Tek başıma dans ediyorum ama birçok dansçıyla dans ediyorum.
 Bu ciddi bir çabanın ve sıkı çalışmanın sonucudur. Ancak klipler ve yaptığım çalışmalar tartışılmayacaktır. Konuşulacaksa aşk olmalı" dedi.
 "Aşk var mı?"sorusuna Görgüzel, "İki ünlünün bir arada olması zor mu?" yanıtını vererek, "Şöhret ve popülerlik düzeyi aynı olmalı. Mesela Halit  Ergenç ve Bergüzar Korel.."
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.