Selena Gomez dolar milyarderi oldu!

Selena Gomez, 32 yaşında milyarder statüsüne ulaştı! Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre, toplam serveti 1,3 milyar dolara çıktı. Başarısının büyük kısmı, 5 yıl önce kurduğu Rare Beauty markasından geliyor. Ayrıca "Only Murders in the Building" dizisindeki rolüyle de dikkat çekiyor.

Selena Gomez, müzik ve oyunculuk kariyeriyle elde ettiği başarıların yanı sıra, şimdi de milyarder statüsüyle adından söz ettiriyor. Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre, 32 yaşındaki sanatçının serveti 1,3 milyar dolara ulaştı. Bu başarıda en büyük payı, 5 yıl önce kurduğu Rare Beauty markası taşıyor.

Sosyal medyada en çok takip edilen isimlerden biri olan Selena Gomez, artık resmen milyarder!

Ünlü sanatçı ve oyuncu Selena Gomez, projeleri ve hit şarkılarıyla olduğu kadar servetiyle de dikkat çekiyor. Bloomberg'in haberine göre, 32 yaşındaki sanatçının toplam serveti 1,3 milyar dolara ulaştı.

Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre, Gomez'in servetinin büyük bir kısmı Rare Beauty isimli güzellik markasından geliyor. Yaklaşık 5 yıl önce kurulan markanın değerinin 1 milyar dolar civarında olduğu tahmin ediliyor.

Bu başarıyla Gomez, Taylor Swift ve Rihanna gibi isimlerin bulunduğu "en genç kendi servetini yapan milyarder kadınlar" listesine girmeyi başardı.

Ayrıca, "Only Murders in the Building" dizisindeki rolüyle de dikkat çeken Gomez, sezon başına yaklaşık 6 milyon dolar kazandığı belirtiliyor. Bu dizideki performansı, komedi dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülüne aday gösterilmesine de yol açtı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.