Selena Gomez'den 'evlat edinme' Haberi! Evlat Mı Edinecek!

Selena Gomez, anne olma isteğiyle ilgili ilginç itiraflarda bulundu! Geçen seneden beri müzik prodüktörü Benny Blanco ile birlikte olan Gomez, anne olmak mı istiyor? "35 yaşıma kadar hayatımda kimse olmazsa evlat edinmeyi düşünüyordum"

Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu ve müzisyen Selena Gomez, yıllardır bekar kaldıktan sonra geçtiğimiz yıl müzik yapımcısı Benny Blanco ile ilişki kurdu. Erkek arkadaşıyla çok mutlu olduğunu ve Time dergisine kapak kızı olduğunu açıklayan yıldız, özel hayatından da bahsetti.

Gomez, "5 yıldır bekarım ve buna alıştım. Çoğu insan yalnız kalmaktan korkuyor ve muhtemelen yalnız kalarak kendime eziyet ettim ve sonra bunu kabullendim. Kendime bir plan yaptım." : 35 yaşımda biriyle birlikte olmazsam o zaman evlat edinirim" dedi.

Kararın ardından Blanco ile ilişkiye başlayan 31 yaşındaki Gomez, şunları söyledi: "Bunlar hiç beklemediğiniz anda oluyor."

Gomez, erkek arkadaşıyla uzun süreli bir ilişkisi olduğuna inandığını belirterek, "Onunla geçirdiğim her anın kıymetini biliyorum. Geleceğin neler getireceğini bilmiyorum ama onun bunu yapacağını biliyorum." yakın zamanda hiçbir yere gitmeyin.".

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.