Selvi'den Ekrem İmamoğlu'na: Önce İstanbul’a metrobüs alın

"Ekrem Bey, bir siyasetçinin ağzına yakışmayan, 'Akıllarını başlarından alırım' diye meydan okumak yerine siz önce İstanbul’a metrobüs alın"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mağduriyetten beslenmeye çalıştığını savunan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, İmamoğlu'nun "İBB borç batağında" iddiasına yönelik olarak "Bana bütçe dersi vermeye kalkmasınlar akıllarını başlarından alırım!" sözlerini eleştirdi. 

"Cumhurbaşkanlığımız, finansını bulduğumuz 300 metrobüs alımını uygun görmemiş ve 2022 yatırım planına almamış" diyen İmamoğlu'na tepki gösteren Selvi, "Ekrem Bey, bir siyasetçinin ağzına yakışmayan, 'Akıllarını başlarından alırım' diye meydan okumak yerine siz önce İstanbul’a metrobüs alın" dedi.

Selvi ayrıca "Ekrem Bey, sahi Sancaktepe-Yenidoğan metro hattı için açılan tünel ve şaftları neden kapattınız? Murat Ongun itiraz etmeden ben izah edeyim, Çekmeköy-Sultanbeyli hattını devam ettiriyorsunuz lakin Sarıgazi-Taşdelen hattını durdurdunuz. Orada yaşayan vatandaşların metroya ihtiyacı yok mu?" diye ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bedelli askerlik ücretlerine zam geliyor! Tüm tahminler dudak uçuklatıyor
'Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur!
CHP lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 bin liralık hediye
İran'dan İngiliz bakanın da dahil olduğu yaptırım listesi gündemde
Star TV'nin iddialı dizisi yayından kaldırılıyor! Final bölümü tarihi belli oldu